Constantin Dinescu, ”moarte suspectă”. Ce au descoperit, de fapt, anchetatorii

Constantin Dinescu, ”moarte suspectă”. Ce au descoperit, de fapt, anchetatorii
Constantin Dinescu, ”moarte suspectă”. Ce au descoperit, de fapt, anchetatorii

Așa cum vă relatam sâmbătă, 15 august, celebrul milionar Constantin Dinescu a încetat din viață, la ora respectivă neștiindu-se exact care a fost cauza morții acestuia. Astăzi anchetatorii au dat publicității primele informații referitoare la decesul acestuia.

Constantin Dinescu, ”moarte suspectă”

În cazul decesului milionarului Constantin Dinescu, anchetatorii au reușit să refacă firul evenimentelor până la momentul declarării decesului, astfel că aceștia au aflat că înainte de acest moment, ‘Baronul luxului’ ar fi suferit un infarct miocardic, concluzia fiind că acesta în momentul deplasării spre mare, nu se simțea bine, aceasta fiind în primă fază o cauză a decesului. Anchetatorii din Constanța, care au preluat cazul, cu toate aceste date, au catalogat totuși decesul milionarului ca ”moarte suspectă.

Ce au descoperit, de fapt, anchetatorii

Primele informații spuneau că milionarul ar fi încetat din viață  în locuința sa din zona de nord a stațiunii Mamaia, dar datele arată că decesul a survenit pe drumul spre mare, și nu în locuința din stațiunea Mamaia. Era cunoscut faptul că ‘Baronul luxului’ avea o viață agitată și cu multe exagerări, aceasta fiind poate și o cauză a decesului survenit sâmbătă, 15 august. Autoritățile care se ocupă de anchetarea acestei morți suspecte au dat și un prim comunicat publicității în care se arată că:

Constantin Dinescu, ”moarte suspectă”. Ce au descoperit, de fapt, anchetatorii
Constantin Dinescu, ”moarte suspectă”. Ce au descoperit, de fapt, anchetatorii

„La data de 9 august a.c., un bărbat de 69 de ani a fost preluat de către un echipaj SMURD de pe Autostrada A2 și transportat la S.C.J.U. Constanța, unde a rămas internat până pe data de 15 august a.c., când a decedat. Din primele informații, bărbatul, care ar fi suferit de afecțiuni cardiace, s-ar fi îndreptat spre municipiul București, iar la un moment dat ar fi acuzat o stare de rău, motiv pentru care a fost solicitată intervenția cadrelor medicale, diagnosticul la internare fiind de stop cardiorespirator – resuscitat. Cercetările în cauză au fost preluate de polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă (moarte suspectă)”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție al județului Constanța.

Primele imformații publicate de cancan.ro, în ziua decesului, despre condițiile în care acesta ar fi murit, sunt contradictorii și ridică multe semne de întrebare, existând suspiciunea unui omor. Surse spun că în ultima perioadă excentricul milionar ar fi avut o relație cu o femeie din Ucraina, și se pare că aceasta i-ar fi pus ceva în băutură.

„Umbla vorba că este cu o femeie din Ungaria și i-ar fi pus ea ceva în pahar. El nu bea și nu fuma, așa spun fetele…Era plătitor și el la porcușori, de obicei chema foarte des. Și, de obicei, câte 2” au spus sursele.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI