Constantin Dinescu a murit. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu ‘Baronul luxului’, fostul iubit al Mădălinei Pamfile

Constantin Dinescu a murit. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu ‘Baronul luxului’, fostul iubit al Mădălinei Pamfile
Constantin Dinescu, ”moarte suspectă”. Ce au descoperit, de fapt, anchetatorii

Pentru o bună bucată de vreme, fosta asistentă de la ”Un show păcătos, Mădălina Pamfile a avut o relație cun un controversat milionar român, cunoscut și sub denumirea generică de ”Baronul Luxului”, pe nume Constantin Dinescu.

Excentric, cu multe milioane și bolizi de lux

Nu se știu foarte multe despre trecutul excentricului Constantin Dinescu, dar ceea ce se știe este că avea una din cele mai impunătoare vile în zona Lacului Snagov, care devenise nu numai un magnet pentru tinerele domnișoare dornice să fie răsfățate, ci și un adevărat muzeu, milionarul fiind un pasionat al operelor de artă pe care și le achiziționa de la diferite galerii de artă exclusiviste.

Constantin Dinescu a murit. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu 'Baronul luxului', fostul iubit al Mădălinei Pamfile
Constantin Dinescu a murit. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu ‘Baronul luxului’, fostul iubit al Mădălinei Pamfile

Printre privilegiatele și răsfățatele femei din viața lui Constantin Dinescu s-a numărat și Mădălina Pamfile care povestea că acesta i-a dăruit cele mai scumpe bijuterii cu diamante și multe alte cadouri scumpe. Dacă vă întrebați de unde avea veiturile considerabile de-și permitea astfel de excentricități, vă putem spune că regretatul milionar avea un magazin de bijuterii, în Bucureştiului, şi numeroase spaţii comerciale din Capitală, pe care le închiria.

Fostul iubit al Mădălinei Pamfile ar fi fost omorât

Vestea morții lui Constantin Dinescu a venit în această dimineață, iar primele imformații publicate de cancan.ro, despre condițiile în care acesta ar fi murit, sunt contradictorii și ridică multe semne de întrebare, existând suspiciunea unui omor. Surse spun că în ultima perioadă excentricul milionar ar fi avut o relație cu o femeie din Ucraina, și se pare că aceasta i-ar fi pus ceva în băutură.

„Umbla vorba că este cu o femeie din Ungaria și i-ar fi pus ea ceva în pahar. El nu bea și nu fuma, așa spun fetele…Era plătitor și el la porcușori, de obicei chema foarte des. Și, de obicei, câte 2” au spus sursele.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI