EXCLUSIV Drama lui Marian Ionescu. Trăiește un adevărat calvar din cauza fiului care se droghează

EXCLUSIV Drama lui Marian Ionescu. Trăiește un adevărat calvar din cauza fiului care se droghează
EXCLUSIV Drama lui Marian Ionescu. Trăiește un adevărat calvar din cauza fiului care se droghează

Solistul trupei Direcția 5 a ajuns în pragul disperării și nu știe ce să mai facă pentru a-și scăpa fiul de patima drogurilor. Marian și-a internat fiul la dezintoxiare, însă fără succes.

EXCLUSIV Marian Ionescu trăiește un adevărat coșmar din cauza fiului care se droghează

Un nou scandal cu droguri în lumea mondenă a Capitalei. După Margherita de la Clejani, o altă persoană publică revine în centrul atenției. Carmin, fiul lui Marian Ionescu, a fost oprit ieri de Brigada Rutieră, unde i s-a efectuat un drog test, care a ieșit pozitiv la cocaină.
Acesta a fost dus la INML, acolo unde i s-au prelevat mostre de sânge, iar mai apoi a ajuns la Poliția Capitalei, unde a fost anunțat că va fi cercetat penal și că i se suspendă permisul. De altfel, artistul nu se află la prima abatere de acest gen.
Marian și Carmin Ionescu
Marian și Carmin Ionescu

Carmin Ionescu și-a bătut mama

În urmă cu doi ani, Carmin a fost citat ca martor în dosarul “Stupefiante pentru VIP-uri”, însă DIICOT-ul a considerat că acesta are numai calitate de consumator, nu și de traficant, așa că nu a fost pus sub învinuire.

Conform informațiilor obținute în exclusivitate, Carmin Ionescu are probleme de mai bine de cinci ani, timp în care tatăl lui a făcut tot ceea ce i-a stat în putință pentru a-l scăpa de această dependență. Ba mai mult, tânărul a fost internat de patru ori la dezintoxicare, ultima dată în luna februarie, după un episod absolut șocant în care, aflat sub influența stupediantelor și a alcoolului, și-a bătut mama.

Fiul lui Marian Ionescu, dator vândut din cauza jocurilor de noroc

A căzut mai întâi în patima jocurilor de noroc, apoi a drogurilor. A făcut datorii peste datorii, sume mari pe care Marian le-a plătit pentru a-și scăpa fiul de belele. L-au internat de atâtea ori, însă pur și simplu nu renunță la droguri. Tatăl său i-a fost alături trup și suflet, s-a chinuit să îl aducă pe calea cea bună. Carmin a promis de atâtea ori că își revine, că se liniștește. Toți membrii familieiau ajuns la capătul răbdării, sunt terminați psihic.

Dă banii pe păcănele și pe droguri, se împrumută peste tot. Păcat de el, est băiat bun și talentat, dar nu scapă de aceste patimi nenorocite și nu vrea să se lase, spune că nu are putere. Taică-su de aceea l-a și luat ca și chitarist la Direcția 5, a zis că poate dacă îl țineocupat, se îndepărtează de lumea aceasta a drogurilor. Însă, nici gând”, ne-au declarat surse apropiate lui Marian Ionescu.

Urmăriți Playtech.ro și pe