07 aug. 2020 | 14:37

Câți bani cere un mare cântăreț de la noi pe tablourile pictate de el. Situație disperată în plină pandemie

Monden
Câți bani cere un mare cântăreț de la noi pe tablourile pictate de el. Situație disperată în plină pandemie
Câți bani cere un mare cântăreț de la noi pe tablourile pictate de el. Situație disperată în plină pandemie

Nu de puține ori ne-au încântat urechile cu piesele lor, dar și cu concertele inedite susținute de-a lungul timpului. Este imposibil să nu fi auzit măcar odată de Marioan Ionescu și de trupa acestuia, Direcția 5.

Marian Ionescu, în pandemie, s-a apucat de pictură

Pe Marian Ionescu, majoritatea îl știu ca lider al formație pop-rock, Direcția 5, dar și prin prisma căsătoriei sale cu Octavia Geamănu, celebra prezentatoare a Observatorului special de la Antena 1. Acum, ajuns la 56 de ani, Marian Ionescu, ca majoritatea artiștilor, a simțit din plin efectele pandemiei, mai ales când vine vorba de aparițiile concertistice alături de trupa sa, Direcția 5. Cum veniturile s-au subțiat a trebuit să se reprofileze și a decis că este cel mai bun moment să-și pună din nou în valoare și alte valențe artistice, și anume cele de pictor.

Situația disperată în plină pandemie l-a reprofilat

Astfel că, spun surse apropiate, Marian Ionescu, în plină pandemie, s-a reapucat de pictat și ar fi vândut destule tablouri, adică și-a schimbat meseria total pentru o perioadă, mai ales de când nu mai are aproape deloc concerte și niciun fel de aparații televizate. În afară de pictură, din care am înțeles că scoate bani frumoși, Marian mai are afaceri în domeniul imobiliarelor și alte diverse, dar se pare că pictura  i-a rămas de făcut în perioada asta. Conform unor surse, liderul trupei Direcția 5 a ajuns să vândă tablouri la prețuri consistente, de aproximativ 10.000 de lei pentru un tablou.

Câți bani cere un mare cântăreț de la noi pe tablourile pictate de el. Situație disperată în plină pandemie

Câți bani cere un mare cântăreț de la noi pe tablourile pictate de el. Situație disperată în plină pandemie (FOTO: tablou pictat de Marian Ionescu)

Aceleași surse mai spun că alte capodopere semnate de Marian Ionescu au tarife ce pleacă de la 800 euro și ajung la 5000 euro. Artistul a mai avut și în trecut expoziții, prin 2016, ce-i drept virtuale, toate puse la vânzare, și vorbim aici de 95 de lucrări acrilice, cu prețuri, la vremea respectivă, cuprinse între  1200 euro și 5000 euro. Dacă acum îi merge la fel de bine sau, rămâne de văzut, cert este că are succes cu tablourile picate de el.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Capital.ro
Situația în care șoferii care produc un accident rutier pot pleca de la locul faptei | Momentul când trebuie raportat un accident
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
MODIFICARE în CODUL MUNCII! Se adaugă VECHIME la PENSIE
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro