EXCLUSIV Detalii halucinante în dosarul lui Gheorghe Dincă. Ce a descoperit un ofițer FBI despre criminalul din Caracal

EXCLUSIV Detalii halucinante în dosarul lui Gheorghe Dincă. Ce a descoperit un ofițer FBI despre criminalul din Caracal

Vă prezentăm detalii cutremurătoare din raportul ofițerului FBI care l-a audiat pe Gheorghe Dincă. Bărbatul este considerat unul dintre cei mai feroce 100 criminali ai lumii.

A fost supus mai multor expertize psihiatrice

Imediat după ce a fost arestat și a recunoscut că le-a răpit, violat, ucis și incendiat pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, Gheorghe Dincă a fost supus unor expertize psihiatrice și a stat de vorbă timp de 22 de ore inclusiv profilerul criminaliști. Pentru că rapoartele acestora erau diferite, iar declarațiile bărbatului de 66 de ani erau complet confuze, DIICOT a apelat la ajutorul unuia dintre cei mai buni profileri FBI, care a zburat de la Londra la București special pentru a-l audia pe Dincă.

Ofițerul a petrecut câteva zile în aceeași celulă cu criminalul, fără să iasă vreo clipă, și a încercat să îl facă pe bărbat să se destăinuie. Gheorghe Dincă nu numai că a acceptat să colaboreze, dar a fost extrem de mândru de faptul că este audiat de un criminalist de la FBI, făcându-l să se simtă extrem de important și de puternic. El a vorbit deschis, cursiv, fără să lase senzația că ascunde ceva.

Considerat unul dintre cei mai feroce criminali ai lumii

Pe baza acelor declarații, ofițerul străîn a întocmit un profil al criminalului, dar și un raport amănunțit: “Raportul arată că Dincă nu ar avea legături cu mafia de carne vie, ci pur si simplu ar fi un criminal psihopat. Ofițerul își argumentează punctul de vedere prin faptul că un traficant nu își omoarî victimele, doar le exploatează. De asemenea, un traficant nu arată nicio urmă de milă față de victime, în timp ce Dincă a plâns în hohote atunci când i s-a vorbit despre durerea și disperarea resimtiță de părinții Alexandrei și ai Luizei.

Tot în raport scrie că incendierea este folosită doar de doi criminali din 1000, la nivel mondial. Astfel, Dincă a fost băgat de către FBI pe lista celor mai feroce 100 de criminali din lume, din toate timpurile”, ne-au dezvăluit surse de încredere. Ce au în comun raportul profilerul român și cel FBI? Amândoi vorbesc despre faptul că vorbeste despre fete ca despre niște obiecte, numindu-le “fata nr 1 (n.r. Luiza Melencu)” și “fata nr 2 (Alexandra Măceșanu)”.  De asemenea, amândoi consideră faptul că Dincă nu a avut niciun fel de sentiment față de fete, însă devine empatic atunci când i se vorbește despre părinții acestora.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI