EXCLUSIV Cine a ajuns să îl mai acuze de viol pe Gheorghe Dincă. Mașina criminalului transformată într-o capcană care nu le dădea nicio șansă victimelor sale

EXCLUSIV Cine a ajuns să îl mai acuze de viol pe Gheorghe Dincă. Mașina criminalului transformată într-o capcană care nu le dădea nicio șansă victimelor sale

La un an de la arestarea lui Gheorghe Dincă, detalii șocante ies la iveală. Conform surselor din anchetă, alte șase persoane ar fi depus plângere pentru viol împotriva acestuia. Impact.ro are detalii uluitoare

Gheorghe Dincă, acuzat de alte șase femei că le-ar fi violat

Din ce în ce mai multe detalii din dosarul de 5000 de pagini al lui Gheorghe Dincă ies la iveală. Conform surselor din anchetă, Alexandra Măceșanu (15 ani) și Luiza Melencu (18 ani), nu ar fi fost singurele victime ale călăului din Călărași. Bărbatul de 66 de ani ar mai fi violat alte șase femei, în ultimii 10 ani. Conform surselor din anchetă, nici una dintre aceste persoane nu au depus plângere la momentul cu pricina, pentru că au fost amenințate și terorizate de Dincă:

“Și-au făcut curaj după ce au văzut ce a fost capabil să facă Dincă. A fost o eliberare pentru aceste femei faptul că el a fost arestat. Dacă ar fi rămas în libertate, ele nu ar fi avut curaj să facă pasul și să îl denunțe pentru tot chinul la care le-a supus. Vorbim de șase femei, dintre care trei dintre ele au vârsta de peste 50 de ani. Au povestit ceea ce li s-a întâmplat cu lux de amănunte, însă, declarațiile lor nu au putut constitui, în cele din urmă, alte capete de acuzare împotriva lui Dincă.

Nu s-a început urmărirea penală pentru că nu au existat dovezi care să susțină declarațiile tuturor acestor femei. Faptele se petrecuseră cu ani în urmă, deci nu se mai putea face exament medico-legal. Pur și simplu nu a existat nicio probă înafara declarațiilor acestor femei. Este adevărat, modul de operare și de amenonțare era același, însă nu este o probă suficient de puternică”, ne-au spus surse de încredere.

Și-a modificat mașina pentru ca victima să nu poată scăpa

Dezvăluirile șocante nu se opresc, însă, aici. Gheorghe Dincă își planificase ororile în cel mai mic amănunt și a început prin pregătirea mașinii sale, un Renault Clio, în cel mai mic amănunt. Astfel, bărbatul de 66 de ani făcuse în așa fel încât ușile să nu se deschidă din interior, ci numai din exterior. Astfel, victimele sale nu ar fi putut să sară din masină ori să încerce să evadeze. De asemenea, plafonul și portierele mașinii erau burdușite cu burete antifonic.

Reamintim faptul că Gheorghe Dincă își lua victimele la ocazie, oferindu-se să le ducă până la școală sau acasă. Numai că el modifica traseul și merge într-o zonă retrasă, acolo unde astupa gura victimei și o lega, nu înainte de a-I aplica o corecție fizică. Din mărturiile celor șase femei, pe ele le-a violat în locuințele lor sau în pădure, nu în propria locuință, așa cum a făcut cu Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI