EXCLUSIV. Decizie importantă luată la patru luni de la moartea Cristinei Țopescu. Anunțul despre locul în care s-a stins din viață

EXCLUSIV. Decizie importantă luată la patru luni de la moartea Cristinei Țopescu. Anunțul despre locul în care s-a stins din viață
EXCLUSIV. Decizie importantă luată la patru luni de la moartea Cristinei Țopescu. Anunțul despre locul în care s-a stins din viață

În urmă cu patru luni, moartea Cristinei Țopescu îngrozea o întreagă țară. Îndrăgita prezentatoare a fost găsită în casă la aproape două săptămâni după ce își dăduse ultima suflare.

A fost incinerată, conform dorinței sale

A fost o prezență plăcută pe micile ecrane timp de mai bine de două decenii, câștigând inimile a milioane de români. Tocmai de aceea, moartea fiicei lui Cristian Țopescu a căzut precum un trăsnet, atât pentru familie și prieteni, cât și pentru telespectatori. Prezentatoarea TV a fost găsită fără viață în vila în care locuia cu chirie, chiar de buna sa prietenă, cea care a și alertat poliția.

Ceea ce urmau să găsească agenții de la criminalistică întrece orice imaginație. Corpul Cristinei Țopescu se afla în pat, în pijamale, într-o stare avansată de putrefacție, alături de alți doi căței morți. Conform legiștilor, aceasta trecuse în neființă în urmă cu două săptămâni, în urma unui infarct masiv.

Cristina Topescu

Pentru că în ultimul an devenise din ce în ce mai introvertită, prietenilor nu li s-a părut ciudată dispariția acesteia. Nici măcat faptul că nu a răspuns de Anul Nou la telefon nu a ridicat, nimănui, vreun semn de întrebare. Conform dorințelor vedetei, ea a fost incinerată și nu înmormântată, iar urma cu cenușa a ajuns la mama sa.

Vila în care a locuit a fost vândută!

După ce și-a vândut vila pentru a-și achita ratele extrem de mari la bănci, Cristina Țopescu s-a mutat într-o vilă cochetă din comuna Otopeni. Deși ar fi putut plăti o chirie mult mai mică dacă ar fi ales un apartament, fosta prezentatoare TV a ales o locuință care să aibă și o curte interioară pentru cei șapte cătei ai săi.

După terminarea cercetărilor făcute de anchetatori, proprietarii au renovat vila și au încercat să o scoată, din nou, la închiriere. Însă, nimeni nu a mai vrut să mai locuiască în acea casă, motiv pentru care proprietarii s-au hotărât să o vândă. După aproape două luni, aceștia au reușit să scape de vilă, dar la un preț sub cel pe care îl doreau ei.

Nimeni nu a adoptat câinii Cristinei Țopescu

După moartea prezentatoarei, cele patru patrupede găsite în viață lângă cadavrul acesteia au ajuns într-un adăpost special de animale. Din păcate, prietenii Cristinei nu au fost interesați să adopte patrupedele pe care aceasta le iubea atât de mult.

“Câinii au început să capete puteri. Mânăncă și plâng, însă nu sunt foarte sociabili. Unul dintre ei a fost adoptat de o vecină, însă ceilalți patru sunt ai nimănui acum. Vorbim de căței care au fost maltratați până să ajungă la Cristina, căței cu nevoi speciale. Din păcate, familia a transmis clar că nu vor să aibă grijă de animale, motivând faptul că nu au spațiu și nici timp.

Sperăm ca niște oameni cu suflet mare să se îngrijească de aceste animale chinuite. Poate prietenii ei vor vedea acest mesaj disperat și vor dori să adopte unul dintre cei patru câini. Cristina îi considera copiii ei. Nu conta că are bani sau nu, grija pentru căței era mai presus de orice”, a declarat proprietarul asociației pentru animale.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI