EXCLUSIV De la ‘strâmba lui Dodel’ la o viață de prințesă. Diana Gureșoaie întoarce banii cu lopata

EXCLUSIV De la ‘strâmba lui Dodel’ la o viață de prințesă. Diana Gureșoaie întoarce banii cu lopata
De la 'strâmba lui Dodel' la o viață de prințesă. Diana Gureșoaie întoarce banii cu lopata

”Fă-te om, fă-te om! Alungă-ți gândul necinstit.” Diana Gureșoaie se numără printre tinerele care au știut să profite la maximum de viața de Capitală…ori de viață în sine. Dar din 2010, an în care s-a iubit cu stelistul Cristi Tănase, când a primit porecla ”strâmba lui Dodel”, și până acum, s-au întâmplat multe. A lucrat ca hostess, ca model în Dubai, numele i s-a strecurat în dosarul ”Prostituate de lux”, apoi a plecat în Londra și acum întoarce banii cu lopata.

De la ”Strâmba lui Dodel” la o viață de prințesă

În anul 2010, stelistul Cristi Tănase se afișa în public cu noua lui iubită, o brunetă care a primit porecla ”Strâmba lui Dodel” din cauza atitudinii sale și modului neglijent în care se prezenta în public. Cu alte cuvinte, numele a venit pentru că ea se strâmba mereu în fața camerelor de filmat, dar și pentru că era genul de persoană mereu pusă pe șotii în fața paparazzilor.

Tânăra a început, treptat, să se împrietenească cu mondenii Capitalei și să se învârtă în cercuri selecte. Astfel, a renunțat la vestimentația cu care venise în București, înlocuind-o cu ținute semnate doar de branduri de lux. Dar meritul este și al apropiaților.

Și-a schimbat viața radical și întoarce banii cu lopata

În 2013, ia calea Emiratelor, fiind nemulțumită de România. Atunci, Gureșoaie spunea că în Dubai câștigă dublu față de România și că cel mai mult a muncit ca hostess. Nu se știe cum a reușit Diana să evolueze financiar atât de mult, tocmai de aceea a fost luată în vizor, în 2015.

Diana a fost anchetată sub control judiciar, în dosarul ”Prostituate de lux”, fiind bănuită că ar fi fost principala furnizoare de fete pentru oameni cu bani. Unul dintre oamenii de afaceri căruia îi livra constant domnișoare de consumație era Ioan Niculaie, după cum reiese din interceptări. Diana îi aducea milionarului fete, la reședința din Brașov.

”Strâmba lui Dodel” a primit o condamnare de 2 ani cu suspendare pentru proxenetism. Pe lângă cele 100 de ore de muncă în folosul comunității, judecătorul i-a cerut și dovezi care să ateste că și-a schimbat stilul de viață. Cât despre plaiul pe care a ales să trăiască, potrivit surselor Impact.ro, Londra este răspunsul, acolo unde are un contract de mii de euro ca model.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI