EXCLUSIV Cum s-a îmbolnăvit, de fapt, Anamaria Prodan de covid. A făcut cea mai mare greșeală, reacția impresarei

EXCLUSIV Cum s-a îmbolnăvit, de fapt, Anamaria Prodan de covid. A făcut cea mai mare greșeală, reacția impresarei
Anamaria Prodan are Covid-19

Pandemia de coronavirus continuă să facă ravagii în România, în fiecare zi. Iar printre cei care au fost testaţi pozitiv cu Covid-19 este şi Anamaria Prodan. Cunoscuta impresară de fotbaliști a povestit în exclusivitate pentru Playtech.ro tot ceea ce s-a întâmplat. Este, totuși, mulțumită că nu sunt și copiii ei în pericol. Asta pentru că se aflau la aeroport și nu au intrat în contact cu ea.

„Am avut noroc că mi am făcut testul și a ieșit pozitiv chiar în ziua în care copiii mei s-au întors în țară. Erau la aeroport când am aflat ca am Covid, așa că nu am apucat să intru în contact cu ei. Mare noroc am avut, altfel le dădeam și lor. Sunt bine, momentan nu am simptome majore, dar mă simt obosită și îmi petrec majoritatea timpului in pat”, a declarat Anamaria Prodan pentru Playtech.

Anamaria Prodan s-a infectat cu noul coronavirus după ce a participat la o şedinţă a conducerii clubului Hermannstadt

Problemele Anamariei Prodan au început după ce a participat la o şedinţă a conducerii clubului Hermannstadt. După scurta vizită la Sibiu, soţia lui Laurenţiu Reghecampf a început să simtă dureri de cap, iar febra a început să crească. Motive suficiente pentru a face testul pentru coronavirus, care a şi ieşit pozitiv. Imediat după, Anamaria Prodan a intrat în izolare şi speră că se va putea reface cu bine.

Anamaria Prodan are sub contract foarte mulţi dintre jucătorii formaţiei FC Hermannstadt, din Liga 1. De asemenea, are un rol extrem de important în conducerea clubului, prin fiica sa, Rebecca. Pentru a evita un conflict de interese, Anamaria Prodan a ales să o pună pe fiica ei la conducere. Dar, în realitate, ea este cea care ia deciziile majore la echipa din Sibiu. Inclusiv aducerea antrenorului principal, Ruben Albes, a fost o decizie care i-a aparţinut.

Nu mai puţin de opt persoane din cadrul clubului FC Hermannstadt au fost confirmate ieri cu noul coronavirus. Cu un lot serios afectat de cazurile de Covid-19, sibienii au fost eliminaţi vineri din Cupa României. Echipa pregătită de Ruben Albes a fost învinsă de Chindia într-o partidă care a avut loc la Giurgiu. A fost 1-1 după 120 de minute de joc, iar formaţia din Târgovişte s-a impus după loviturile de departajare. În cazul în care vor mai apărea cazuri de coronavirus la Sibiu, următorul meci de campionat al celor de la Hermannstadt ar putea fi amânat. Ar trebui să înfrunte pe Viitorul, în deplasare, pe 6 decembrie.

Urmăriți Playtech.ro și pe