EXCLUSIV Cum a ajuns un fotbalist celebru să locuiască la două case de Gheorghe Dincă, în Caracal. Înșelat și ruinat de cele două neveste

EXCLUSIV Cum a ajuns un fotbalist celebru să locuiască la două case de Gheorghe Dincă, în Caracal

Pe plan profesional a fost considerat unul dintre cei mai buni fotbaliști ai României, însă viața sa amoroasă a fost una plină de suișuri și coborâșuri. În 2010, el a divorțat de prima sa soție, cu care are doua fiice după ce a prins-o în pat cu bărbatul care se ocupa de instalația casei lor. Pe atunci, fostul fotbalist avea să divorțeze după ce afla că Roxana avea o relație de doi ani cu instalatorul. Astăzi, sportivul o duce greu și s-a mutat în Caracal, la două case de Gheorghe Dincă.

Cum a ajuns un fotbalist celebru să locuiască la două case de Gheorghe Dincă, în Caracal

La trei ani după despărțirea de prima soție, Frăsineanu avea să se căsătorească din nou, de data aceasta cu voleibalista Daniela Cocoș. Care i-a dăruit și un băiețel. În 2018, la trei ani de la retragerea din fotbal, bărbatul în vârstă de 43 de ani a plecat să muncească în Anglia ca șofer și a reluat legătura cu prima soție, care locuia la Londra de ani buni. Între cei doi s-a reaprins flacăra pasiunii, iar la scurt timp Cornel Frăsineanu avea să divorțeze de cea de-a două soție, pentru a reveni în brațele primei.

L-a înșelat și a doua oară

Fără să se mai uite în urmă, fostul fotbalist s-a mutat definitiv la Londra alături de fosta soție, despre care a crezut mereu că este sufletul lui pereche, dar și de cele două fiice ale lor, Andreea și Rebecca. Timp de jumătate de an, Cornel s-a considerat cel mai norocos bărbat, însă minunea nu a ținut prea mult. Surse din anturajul fotbalistului ne-au mărturisit că Roxana și-a găsit și de data aceasta un alt iubit, un bărbat mai în vârstă decât ea, și a decis să renunțe definitiv la fotbalist.

EXCLUSIV Cum a ajuns un fotbalist celebru să locuiască la două case de Gheorghe Dincă, în caracal. Înșelat și ruinat de cele două neveste
Cornel Frăsineanu și prima soție

Rămas pentru a doua oară cu coada între picioare, Cornel s-a întors în România, în orașul natal, Caracal, și locuiește la câteva case de cea a lui Gheorghe Dincă: “Legat de crimele de la Caracal, că să spun? Îngrozitor… Păat, ne-am făcut din nou de râs în toată lumea. Copiii mei nu pleacă niciodată neînsoțiți de acasă. Merg cu mașina, cu cineva cunoscut, cu taxiul, dar nu singuri”, leagă olteanul situația lui de cazurile Alexandra și Luiza.

Divorțurile l-au ruinat

Atunci când a divorțat de prima soție, Frăsineanu juca fotbal la Bursaspor și câștiga sume mari de bani. Astfel, el i-a lăsat soției o casă, o mașină, și a plătit o pensie alimentară consistentă pentru cele două fete. La cel de-al doilea divort însă, el nu mai avea nicio sursă de venit și nici bani, astfel că instanța a stabilit ca fostul sportiv să plătească o sumă de 250 lei/lună pentru fiul său din a doua căsnicie, Darius, în vârstă de 10 ani. În prezent, Frăsineanu câștigă aproximativ 2500 lei lunar, bani din care plătește pensie alimentară pentru doi copii (cea de-a treia fiica este majoră).

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI