EXCLUSIV Culiță Sterp, desființat de logodnicul unei Faimoase de la Survivor România. E scandal monstru la Kanal D

EXCLUSIV Culiță Sterp, desființat de logodnicul unei Faimoase de la Survivor România. E scandal monstru la Kanal D
Culita Sterp, desfiintat de iubitul unei Faimoase

Totul a pornit în momentul în care, în câteva ediții de ”Survivor” (Kanal D), Culiță Sterp le-a cerut fetelor să se ocupe de treburile gospodărești, precum spălatul vaselor pe motiv că sunt… femei. ”Îmi dau seama ce e la ele în casă”, spunea ironic Culiță Sterp, aprobat de Jador și de Cătălin Moroșanu, sugerând că fetele ar fi niște gospodine lamentabile, iar iubiții lor niște nefericiți. Atitudinea acestuia a fost însă aspru criticată de logodnicul uneia dintre concurente, Elena Marin: ” Îmi erau dragi toți băieții  de la Faimosi, mi se părea că toți au „haz”, dar nu pot fi de acord cu superioritatea afișată față de sexul frumos, față de fetele din echipă. Nu mai avem mentalitatea de secol XIX”.

Culiță Sterp, desființat de logodnicul unei Faimoase de la Survivor România

Văzând că are susținere, Faimosul remarcat prin faptul că e cântăreț de muzică de petrecere le-a băgat pe fetele din echipă în ”ședință”, chemându-le de la plajă pentru a le umili. Iar rezultatul a fost un scandal de toată frumusețea, cu un Culiță Sterp pornit mai tare ca niciodată să le învețe pe fete că locul lor este la cratiță, la spălat vase. Iar printre victime s-a numărat Roxana Nemeș, Alexandra Stan și, culmea, Elena Marin, una dintre cele mai active membre ale echipei Faimoșilor și care aduce puncte importante în luptele contra Războinicilor de la Survivor. Iar după ce le-a ”pus la locul lor” pe fete pentru că au îndrăznit să nu spele imediat ce au mâncat cu toții, în ciuda faptului că nici el nu a contribuit la munca gospodărească, Culiță Sterp a decis să le ceară să îl ajute la construcția unei plute, imaginile de la Survivor arătându-le pe Elena Marin și pe Alexandra Stan bătând cuie cu pietre, în timp ce Faimosul care a pornit scandalul și Jador se amuzau, pe margine, de talentul lor când vine vorba de lucru manual.

Andrei, logodnicul Elenei Marin: ” Îmi erau dragi toți băieții  de la Faimosi, mi se părea că toți au „haz”, dar nu pot fi de acord cu superioritatea afișată față de sexul frumos, față de fetele din echipă”

Iar imaginile respective au scos din sărite pe mai mulți dintre telespectatorii ”Survivor”, printre aceștia numărându-se și Andrei, logodnicul Elenei Marin.

”Îmi erau dragi toți băieții  de la Faimosi, mi se părea că toți au „haz”, dar nu pot fi de acord cu superioritatea afișată față de sexul frumos, față de fetele din echipă. Să nu uităm, nu doar băieții aduc puncte, aduc și fetele, altfel nu ar putea câștiga niciun premiu. Iar gesturile de genul, cele în care le pui pe fete să spele vasele pentru că sunt femei și asta e treaba lor m-au deranjat cumplit, mai ales că nu mai trăim în secolul XIX, totuși. Sau, cel puțin, așa cred eu despre bărbați, nu mai avem mentalitatea de secol XIX”, a spus, în exclusivitate pentru Playtech.ro, Andrei, logodnicul Faimoasei Elena Marin, revoltat până peste cap.

Andrei, despre Culiță: ”Sincer, cred că tonul și discursul lui Culiță Sterp îl poate avea doar acasă, cu soția lui, cu femeia care îi acceptă așa ceva, nu cu fetele din echipă”

Mai mult, Andrei consideră că într-o competiție ca ”Survivor” băieții și fetele trebuie să se comporte ca fiind egali, cu atât mai mult cu cât între ei nu a fost nicio relație anterioară sau vreuna în desfășurare.

”Când am început relația cu Elena, chiar o întrebăm „tu când ai avut timp să înveți să gătești atât de bine?”, pentru că a muncit de dimineață până seara încă de copil. Elena muncește de la 12 ani, e o femeie de casă, dar și o femeie independentă. Materialismul și viața de oraș sunt caracteristici pe care nu le îmbrățișează. Nu pot să nu reacționez când bărbați în toată firea se comportă că în secolul XIX într-o emisiune atât de populară, care este despre supraviețuire și nu despre cum să punem femeia la cratiță doar  pentru că avem mai multă forță fizică.

Și, sincer, cred că tonul și discursul lui Culiță Sterp îl poate avea doar acasă, cu soția lui, cu femeia care îi acceptă așa ceva, nu cu fetele din echipă. La o adică, așa că vorbească cu nevastă-sa, poate ea îi permite, poate ea e casnică și se supune, dar nu poate să vorbească așa cu femei care au carieră în domeniul lor, care muncesc până la epuizare pentru a deveni mai bune în ceea ce fac”, a mai precizat, în exclusivitate pentru Playtech, Andrei, logodnicul Faimoasei Elena Marin.

Elena Marin și Andrei îi vor avea nași la nuntă pe Mihai Morar și pe soția lui

Elena Marin și Andrei, logodnicul ei, s-au cunoscut pe când frumoasa Faimoasă era dansatoare și asistenta lui Mihai Morar. S-au îndrăgostit nebunește acum câțiva ani, Elena și Andrei, fostul ei coleg de televiziune, luând decizia, acum un an și jumătate, să se logodească și și-au ales chiar și nașii: Mihai Morar și soția lui.

”Nu știu dacă ne vom căsători în acest an, vom vedea ce se întâmplă după Survivor! Îi duc dorul, dar mă bucur să văd că a rămas acea Elena pe care o cunosc: sinceră, muncitoare, fără să caute intrigi și echilibrată. În plus, evoluția ei este una evidentă. Chiar zilele trecute, pe când eram într-o benzinărie și îmi cumpăram o cafea, mă gândeam la ea și la ce o face acolo. Și, parcă din senin, am ridicat privirea și am citit ce scrie pe geam, a fost ca un mesaj pentru mine…”, a spus, în exclusivitate pentru Playtech, Andrei, logodnicul Faimoasei.

Elena Marin este dansatoarea Andreei Bălan

Elena Marin, Faimoasa de la Survivor, are o veche legătură cu showbiz-ul, ea fiind cea mai îndelungată colaboratoare a Andreei Bălan, vedeta fiind cea care, în jocul de comunicare, i-a și transmis câteva cuvinte și încurajări. Mai mult, Elena Marin a fost pentru ani buni asistenta lui Mihai Morar la emisiunea acestuia de la Antena Stars și, timp de o bună bucată de vreme, a colaborat, ca dansatoare, cu artiștii circului din București