EXCLUSIV. Cu cine s-a izolat Victor Pițurcă. Detalii uluitoare despre ce se întâmplă în casa acestuia

EXCLUSIV. Cu cine s-a izolat Victor Pițurcă. Detalii uluitoare despre ce se întâmplă în casa acestuia
Cu cine s-a izolat Victor Pițurcă. Detalii uluitoare despre ce se întâmplă în casa acestuia

De mai bine de două luni, în casa lui Victor Pițurcă nu intră nimeni fără să treacă printr-un întreg proces de dezinfectare. Mai mult, invitaților li se face și test de coronavirus.

Victor Pițurcă s-a izolat și le face tuturor teste de coronavirus

Pandemia de coronavirus a ajuns în România într-un moment în care făcea, deja, ravagii, în țări precum Spania și Italia, care au înregistrat sute de mii de cazuri de îmbolnăviri și zeci de mii de morți. Astfel, Guvernul României s-a asigurat că ia măsuri drastice pentru a nu ajunge în situația vecinilor noștri europeni. Mediatizarea excesivă a situației din mai multe țări europene a băgat spaima în români, care și-au făcut stocuri mari de alimente și au preferat să iasă din casă doar pentru situații urgente.

În toată această perioadă, cetățenii de rând au luat măsuri severe de protecție și prevenție: și-au spălat constant locuințele cu clor, au folosit măști și mănuși atunci când au ieșit din case și nu au mai primit musafiri, nici măcar rudele.

Victor Pițurcă are trei copii în casă, inclusiv pe Edan, fiul lui cu Vica Blochina
Victor Pițurcă are trei copii în casă, inclusiv pe Edan, fiul lui cu Vica Blochina

Piți, alături de întreg neamul

Alții, mai înstăriți, au luat măsuri și mai extreme pentru a se asigura că limitează posibilitatea contactării virusului ucigaș. Este și cazul lui Victor Pițurcă. Fostul selecționer al naționalei de fotbal a României a cumpărat kilograme întregi de dezinfectant, pachete de măști și mănuși, precum și 50 de teste rapide de coronavirus.

“Oricine intră în casa lui se descalță la ușă, înafara casei, iar înainte de a intra în contact cu orice membru al familiei se spală pe mâini, se dezinfectează, apoi i se face test de coronavirus. Nimeni nu scapă netestat. Nea Piți este extrem de precaut, ținând cont de faptul că în casă locuiesc și trei copii: fiul său cu Vica Blochina, copilul fiicei sale, Claudia, precum și celălalt nepot, adică fiul pe care Alex Pițurcă îl are cu Cristina ICH. Nu contează cine este deranjat de aceste măsuri. Nu vor să își facă testul și să urmeze întreg procedeul de dezinfectare? Nu sunt primiți în casă”, ne-a mărturisit un apropiat al familiei Pițurcă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI