EXCLUSIV! Costin Mărculescu avea datorii de neimaginat! Multe vedete, printre păgubiți. Cum ajunsese să trăiască

EXCLUSIV! Costin Mărculescu avea datorii de neimaginat! Multe vedete, printre păgubiți. Cum ajunsese să trăiască
Costin Mărsculescu avea datorii de neimaginat! Multe vedete, printre păgubiți. Cum ajunsese să trăiască

În ultimul an de viață, Costin Mărculescu intrase într-o depresie puternică și suferea enorm din cauza faptului că trăia de pe o zi pe alta și ajunsese să fie dator vândut prietenilor, care îl împrumutaseră cu sume mici de bani, dar care s-au adunat, devenind câteva mii de euro.

Costin Mărculescu a fost găsit mort în casă, în stare de putrefacție

Aseară, în jurul orei 22:00, vecinii lui Costin Mărculescu au sunat în redacția emisiunii „Un Show Pacatos” (Antena 1), pentru a le transmite faptul că din apartamentul lui Costin Mărculescu vine un miros ciudat și că un câine latră de câteva zile încontinuu. Reporterul Horațiu Tudor a mers la ușa acestuia și, după ce a bătut la ușă minute în șir, a decis să sune la numărul de urgență 112.

La fața locului au ajuns imediat echipaje de poliție, iar mai apoi pompierii, care au fost nevoiți să taie cu un fierăstrău electric ușa, dar și ambulanța. Din păcate, Costin Mărculescu a fost găsit în cadă, decedat, în stare avansată de putrefacție. În aceste momente, corpul acestuia se află la INML, însă, până la această oră, nu se știe dacă artistul a murit de moarte natural sau dacă s-a sinucis.

Trăia de pe o zi pe alta și avea datorii mari la prieteni

Potrivit surselor impact.ro, Costin se lupta cu depresia de mai bine de un an. Actorul suferea pentru faptul că nu mai era chemat la emisiuni TV, dar mai ales pentru că nu reușea să obțină măcar un rol mic într-o piesă de teatru. De altfel, acesta avea mari probleme financiare și își ducea traiul de pe o zi pe alta, din banii pe care îi împrumuta de la prieteni. Astfel, el ajunsese să aibă datorii extrem de mari:

“L-au ajutat financiar Pepe, care i-a dat, în total, câteva mii de euro. Mara Bănică îl ajuta și ea cu cât putea, la fel și George Ciubotaru. Din păcate, nu voia să înțeleagă că nu va reveni în teatru și că trebuie să se reprofileze. Toată lumea îl îndemna să se angajeze, să își facă un rost, să lase trecutul în urmă.

EXCLUSIV! Costin Mărsculescu avea datorii de neimaginat! Multe vedete, printre păgubiți. Cum ajunsese să trăiască
EXCLUSIV! Costin Mărsculescu avea datorii de neimaginat! Multe vedete, printre păgubiți. Cum ajunsese să trăiască (FOTO: INQUAM)

Noi simțeam că el este depresiv. Visa doar să revină în centrul atenției. Suferea și de singurătate, spunea că tânjește să aibă și el o familie. Vorbea mereu despre vremea în care avea bani și locuia într-o vilă, când avea mașini luxoase și era iubit de public. Trăia în trecut, nu mai accepta prezentul. Avea probleme cu inima, dar nu voia să meargă la medic și nici să aib grijă de el. Nu lua medicamente, nu ținea dietă”, ne-au declarat surse apropiate acestuia.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI