Costin Mărculescu a murit. Detalii șocante despre deces. Primele imagini din apartamentul actorului

Actorul Costin Mărculescu a fost găsit mort în propria sa locuință. Acesta ar fi fost în stare avansată de putrefacție,  fapt ce ne trimite cu gândul la regretata Cristina Țopescu. Actorul era născut în 1969.

Costin Mărculescu a murit

UPDATE 1: Fosta iubită a lui Costin Mărculescu a declarat în urmă cu câteva minute faptul că Mărculescu avea probleme mari cu inima și că actorul chema ambulanța lunar.

UPDATE: Potrivit martorilor, Mărculescu a fost găsit mort în  casă iar decesul ar fi survenit în urmă cu mai multe zile.

O nouă veste șochează showbizz-ul autohton. În urmă cu 30 de minute, Costin Mărculescu a fost găsit mort în casă. În aceste momente, poliția și pompierii se află în apartamentul actorului și se așteaptă speciliștii de la INML pentru a lua cadavrul acestuia. 

Vecinii au chemat poliția

Din primele informații, vecinii au fost cei care au anunțat administratorul blocului că pe palier miroase îngrozitor și că actorul nu răspunde la ușă. Bărbatul a anunțat imediat poliția.

La fata locului au ajuns imediat poliști, specialiști de la descarcerare (pompieri), precum și ambulanța. Pompierii s-au chinuit zeci de minute să taie ușa cu un fierăstrău electric, iar cele mai îngrozitoare temeri s-au adeverit. Costin Mărculescu se afla în cadă, fără viață, iar corpul să se afla în stare de putrefacție, semn că a decedat în urmă cu cel puțin 3 zile, cel mai probabil în urma unui infarct fulminant. 

Ultima persoană care a vorbit cu Mărculescu

Ultima persoană care a vorbit cu actorul este buna sa prietenă, Mara Bănică, în urmă cu o săptămână. Pe data de 26 mai, Costin Mărculescu a făcut declarații în exclusivitate, pentru impact.ro, despre felul în care a murit Cristina Țopescu. O parte din interviu a fost deja publicat, iar cealaltă parte vă va fi relatată mâine. 

Revenim cu informații!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI