13 ian. 2021 | 20:49

EXCLUSIV ‘Coana Chiva’, urmărită de un greu blestem. Momente cutremurătoare din cauza cancerului: ‘Trăiesc un coșmar de doi ani’

Monden
EXCLUSIV 'Coana Chiva', urmărită de un greu blestem. Momente cutremurătoare din cauza cancerului: 'Trăiesc un coșmar de doi ani'
”Coana Chiva”, momente grele. Cancerul i-a mai furat o persoană dragă

Cunoscuta actriță Natașa Raab, din ”Inimă de țigan”, telenovelă difuzată în reluare de PRO 2, și care e nelipsită din reclamele pentru o firmă de lactate, unde o interpretează pe amuzanta ”Coana Chiva”, crede că e urmărită de un greu blestem. La nici doi ani de la decesul soțului, medicul Vlad Guţul, răstimp în care artistei i s-a declanșat o gravă boală autoimună, Natașa este din nou în doliu: ”A murit frățiorul meu, era bolnav de cancer. Trăiesc un coșmar de doi ani, nu știu ce păcate plătesc în viața aceasta, că numai bine am făcut”, ne-a spus Natașa, cu tristețe, în exclusivitate pentru impact.ro.

Natașa e iar în doliu, la doi ani de la decesul soțului:”Pe 20 decembrie 2020 a murit și fratele meu, avea doar 54 de ani. Avea cancer la pancreas”

Natașa Raab a fost una dintre cele mai frumoase fotomodele din anii comunismului, dar și o actriță cu un CV impresionant, bifând zeci de roluri în piese de teatru și în cinematografie. Viața personală i-a fost însă presărată cu o serie de necazuri. Iar ultimii doi ani au fost un coșmar pentru Natașa: ”Mi-a murit soțul, acum doi ani, a avut cancer la vezică, s-a stins foarte repede. M-a lăsat singură, este foarte grea viața fără el, sunt foarte tristă. De la tristețe și șocul pierderii omului drag mi s-a declașat o boală autoimună, din cauza căreia vorbesc cu mare greutate”, ne-a spus artista.

Și-a idolatrizat soțul, Natașa postând atunci un mesaj sfâșietor, pe conturile sociale: ”Iubitul meu, al meu soţ, care a plecat şi m-a lăsat singură, Tati al meu. Vă mulţumesc tuturor celor care sunteţi şi veţi fi cu mine”. Un alt necaz avea să se abată asupra familiei ei, și luna trecută:

”Pe 20 decembrie 2020 a murit și fratele meu, avea doar 54 de ani, dragul de el, s-a stins din viață, mă doare sufletul, am încercat să facem tot posibilul să-l vindecăm, dar a avut cancer, avea tumoră la pancreas, nu s-a mai putut face nimic”, ne-a mai mărturisit, în exclusivitate pentru impact.ro, Natașa Raab.

Ea își implora anul trecut fanii, să o ajute: ”Fratele meu are doar 53 de ani şi i-au găsit cancer de pancreas, în urma unui icter mecanic. Am mare nevoie de vaccinul cubanez Escozul sau Vidatox, care se fabrică în Cuba, dar se găseşte şi la o farmacie din Tirana, Albania, conform Internetului. Vă implor! Are doar 53 de ani”, a fost strigătul ei de disperare, pe conturile sociale.

Coana Chiva revine pe micul ecran: ”Aștept noile filmări pentru firma de lactate, chiar mi-e dor să muncim!”

Nataşa Raab, pe care o vedeți și în telenovela ”Inimă de țigan”, difuzată, în reluare, de PRO 2, nu a încheiat contractul de publicitate cu firma de lactate, unde o interpretează pe Coana Chiva. Deviza ei, ”Prea bun, prea ca la ţară!”, va fi inclusă și în viitoarele calupuri publicitare:

”Aștept să filmăm din nou pentru firma de lactate, aștept să fiu sunată, chiar mi-e dor să muncim. Ultima colaborare cu ei am avut-o astă-vară”, a mai adăugat Natașa Raab, care locuiește într-o căsuță cochetă din Craiova.

Se chivernisește cum poate din pensie și din drepturile de autor: ”Nu sunt bani mulți, îmi trebuie pentru medicamente, dar mergem înainte!”, ni s-a mai confesat marea artistă. E hotărâtă să nu capituleze în fața bolii, care i-a afectat grav memoria și vorbirea.

Parteneri
Ce trebuie să faci în ziua de Paște ca să ai noroc tot anul. Obiceiul care îți aduce succes
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital iar medicii i-au spus că mai are doar 12 luni de trăit
Digi24
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat macrou congelat. Ce s-a descoperit la analize
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Viața la bloc. Regulile pentru șefii asociațiilor de proprietari cel mai des încălcate
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
Devine obligatoriu în toată România. Decizia UE impune un permis unic
Capital.ro
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare. Ar putea ieși mai devreme la pensie cu până la 3 ani și jumătate
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
INTERZIS în SÂMBĂTA MARE! Este cel mai mare PĂCAT
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
I-a cerut soțului o fotografie cu bebelușul celui mai bun prieten al său, dar a rămas surprinsă de ce era în ea. A povestit totul
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro