EXCLUSIV Claudia Pătrășcanu a înnebunit din cauza lui Gabi Bădălău. Mesajele halucinante trimise Biancăi Drăgușanu

EXCLUSIV Claudia Pătrășcanu a înnebunit din cauza lui Gabi Bădălău. Mesajele halucinante trimise Biancăi Drăgușanu
Bianca Drăgușanu asaltată de fosta soție a lui Bădălău

După anunțul căsătorieri dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, Claudia Patrascanu a luat razna. Claudia a inceput sa i dea Biancăi zeci de mesaje, care mai de care, mai dure și pline de acuzații.

Bianca Drăgușanu asaltată de fosta soție a lui Bădălău

Deși în al nouălea cer, după cererea în căsătorie, Bianca Drăgușanu se pare că nu prea are timp să se bucure. Claudia Pătrășcanu, fosta soție a lui Gabi Bădălău, spun apropiații, parcă a luat-o razna, de la momentul anunțului. Deși încă nu sunt divorțați oficial, Gabi Bădălău a decis să o ceară în căsătorie pe Bianca Drăgușanu. Acest lucru a scos-o din minți pe Claudia.

”Claudia i-a scris Biancăi mesaje peste mesaje, a terorizat-o. I-a spus că vrea să îi vorbească de la femeie la femeie, să îi explice ce fel de om e Gabi. Și apoi au urmat texte kilometrice, în care Claudia și-a spus năduful.

I-a spus Biancăi că el nu are atâția bani pe cât vrea să pară, că are multe amante, că nu poate fi bărbatul unei singure femei. Că o agresa fizic, că e un bărbat care umilește femeile.”, a spus un apropiat al Biancăi Drăgușanu pentru Playtech.ro.

”Gabi Bădălău nu este un tată implicat”

Aceeași sursă ne-a mai declarat că mesajele trimise de Claudia către Bianca Drăgușanu nu s-au rezumat doar la atât. Sursa mai spune că fosta soție ar fi început să-l denigreze pe Gabi Bădălău, și în privința tratamentelor pe care acesta le avea asupra copiilor săi.

Se știe că Bianca Drăgușanu are o fetiță din prima căsnicie, dar care nu prea stă pe lângă mămica ei. Dar avertismentele Claudiei, mai spune sursa, sunt menite să o pună în gardă pe Bianca Drîgușanu, dacă și-ar dori copii cu viitorul soț.

”I-a mai zis că nu este un tată implicat. Mai apoi i-a povestit niște episoade in care Bădălău vorbea urât despre Bianca și spunea că nu s-ar uita la ea. Claudia i-a mai spus blondinei că Gabi le cere pe toate de soție, însă niciodată nu se ține de cuvânt. Bianca nu a vrut să se bage între ei, pe ea nu o interesează scandalul lor.

Nici nu o cunoaste bine pe Claudia, s-au văzut întâmplător pe la evenimente, atâta tot. Ea e șocată de îndrăzneala Claudiei de a da asemenea mesaje”, a mai spus sursa pentru playtech.ro

Cât despre posibila căsnicie cu Gabi Bădălău, Bianca Drăgușanu povestea la Theo Show că există această posiblitate, dar fără să-l nominalizeze pe Gabi Bădălău.

”Trăiesc viața pe care o merit și pe care mi-am dorit-o întotdeauna. Nu vreau să vorbesc despre partenerul meu de viață, vreau să vorbesc despre mine – sunt bine!

Am un copil sănătos, am o afacere care funcționează, am prieteni lângă mine. Da, mă mărit…cândva! A treia oară cu noroc, am mai spus,” , declara Bianca Drăgușanu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI