EXCLUSIV Cine sunt cadrele medicale care au făcut amor în secția ATI. Ireal cum s-au răzbunat partenerii de viață pe ei

EXCLUSIV Cine sunt cadrele medicale care au făcut amor în secția ATI. Ireal cum s-au răzbunat partenerii de viață pe ei
EXCLIUSIV Cine sunt cadrele medicale care au făcut sex în secția ATI. Ireal cum s-au răzbunat partenerii de viață pe ei

Am aflat cine sunt cadrele medicale care au făcut amor în secția ATI! Mailul anonim primit de către directorul spitalului din Târgu Jiu ar fi fost trimis chiar de soția medicului infidel, pentru a se răzbuna pe el. Aceasta a suferit enorm când a aflat că o înșală.

Reamintim că o asistentă medicală și un medic ce își desfășoară activitatea la Secția de ATI, de la spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu sunt cercetați de către Consiliul etic a unității medicale deoarece ar fi întreținut relații intime în incinta spitalului.

Cine sunt cadrele medicale care au făcut amor în secția ATI

Noi detalii uluitoare ies la iveală în scandalul imens izbucnit la Spitalul Județean din Târgu Jiu, acolo unde un medic și o asistentă ar fi fost acuzați că au întreținut relații intime chiar pe secția de ATI, acolo unde sunt tratați pacienții de COVID. Reamintim faptul că, în urmă cu trei zile, directorul spitalului ar fi primit un mail anonim prin care era informat că două cadre medicale întrețin, în mod frecvent, partide intime fierbinți, chiar sub ochii colegilor și al pacienților.

Potrivit surselor Playtech.ro, denunțătorul ar fi nimeni decât soția medicului care ar fi aflat de infidelitatea acestuia și ar fi dorit să se răzbune. Astăzi, la spital, Comisia de Disciplină a audiat mai multe cadre medicale, pentru a stabili dacă informațiile primite sunt adevărate sau dacă totul este o înscenare, menită să îi discrediteze pe medic și pe asistentă. Redacția a decis să nu publice numele medicilor, din dorința de a proteja și respecta dreptul acestora la intimitate. Pe holurile spitalului din Tîrgu Jiu, de la cadre medicale, până la personalul auxiliar, ba chiar la pacienți, toți vorbesc numai despre un singur lucru: scandalul amoros izbucnit la ATI:

Medicul și asistenta, idila de care știe tot spitalul

“Da, este adevărat că domnul doctor avea o aventură cu o asistentă, știam cu toții. Dar mă îndoiesc că este adevărat că ar fi făcut amor în spital. El este un medic foarte dedicat, ne este greu să asimilăm așa ceva. Este foarte posibil să fie o răzbunare a soției, și ea cadru medical. Singurele locuri în care nu există camera de luat vederi sunt oficiul și băile. Deci este exclus ca actul intim, dacă el a existat, să se fi consumat în saloane, așa cum s-a spus. Nici în oficiu nu pare prea plauzibil, pentru că suntem multe cadre medicale pe tură, acolo intră toată lumea, de la infirmiere la femeia de serviciu.

În băi rămâne singura variantă, dar pare absurd. Eu și colegii mei nu i-am surprins niciodată închiși undeva ori în ipostaze indecente. Este adevărat că mâncau împreună, că flirtau și că era vizibil faptul că se întâmplă ceva între ei, dar de acolo la ce s-a ajuns ni se pare cale lungă. Este mare păcat ca pentru o simplă aventură, cariera unui medic promițător să fie compromisă într-o asemenea manieră. Însă, fiecare este răspunzător pentru faptele sale”, au declarat surse medicale, pentru Playtech.ro.

Soția medicului infidel vrea divorțul

Potrivit surselor, soția medicului ar fi aflat în urmă cu o lună de aventura soțului, însă ar fi așteptat ca totul să se termine. Când a văzut că acesta nu se oprește, iar infidelitatea a devenit publică, femeia i-ar fi spus soțului să părăsească locuința conjugală și să îi acorde divorțul, pentru că nu intenționează să îl ierte.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI