Sex la ATI. Medici, prinși în focul pasiunii în loc să aibă grijă de bolnavi. Ce se întâmplă

Sex la ATI. Medici, prinși în focul pasiunii în loc să aibă grijă de bolnavi. Ce se întâmplă
Situatie incredibila in Spitalul de Urgenta Targu-Jiu

O asistentă medicală și un medic ce își desfășoară activitatea la Secția de ATI, de la spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu sunt cercetați de către Consiliul etic a unității medicale deoarece ar fi întreținut relații intime în incinta spitalului.

Sex la ATI. Medici, prinși în focul pasiunii în loc să aibă grijă de bolnavi

Astfel că o sesizare anonimă a fost trimisă conducerii Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, precum și Ministerului Sănătății cu privire la aventurile celor doi. Mai mult însă, în sesizare se arată că asistenta în cauză a fost depistată pozitiv la testul de coronavirus și că s-a aflat ân aceeași încăpere cu medicul.

”În perioada 19 – 26.10, acesta (medicul rezident – n.r.), deşi însurat, a petrecut cu colega noastră, (…), asistentă recunoscută pentru aventuri, inclusiv cu unul dintre directorii spitalului. Problema este că, colega noastră, în perioada respectivă, a fost depistată pozitiv la testul rapid din 19 şi testul PCR din 23.10.2020. Şi acum vine partea cea mai gravă: În data de 26.10.2020, deşi doctorul (…) a stat în aceeaşi cameră la un hotel de lângă spitalul nostru (…), a venit la serviciu, în cadrul secţiei ATI, fără să intre în izolare, reuşind să se înregistreze, în această perioadă, cât şi premergătoare, foarte multe cazuri de pozitivaţi din rândul colegilor noştri”, se arată în sesizarea care a fost trimisă conducerii spitalului şi Ministerului Sănătăţii. 

De asemenea, în aceeaşi reclamaţie se mai arată că secţia a fost transformată într-un bordel:

„A transformat secţia ATI şi Covid într-un adevărat bordel, în sensul că, în loc să stea lângă săracii pacienţi, aceştia se închid ore şi nopţi întregi în cabinet, unde întreţin raporturi sexuale şi chefuiesc“.  Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu nu a putut fi însă contactată pentru a-şi exprima un punct de vedere.

Câte cazuri de coronavirus sunt în România

Până astăzi, 20 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 403.123 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). De asemenea, 278.676 de pacienți au fost declarați vindecați. În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 9.272 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19). Până astăzi, 9.756 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

În plus, în intervalul 19.11.2020 (10:00) – 20.11.2020 (10:00) au fost raportate 160 de decese (104 bărbați și 56 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brăila, Brașov, Călărași, Caraș-Severin, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Iași, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Tulcea, Vâlcea, Vaslui, Vrancea, Ilfov și Municipiul București.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI