Ce relație este între Iuliana Marciuc și fiica lui Adrian Enache. Jurnalista TVR și Diana apar des în public

Ce relație este între Iuliana Marciuc și fiica lui Adrian Enache. Jurnalista TVR și Diana apar des în public
Relația dintre Iuliana Marciuc și Diana Enache

Iuliana Marciuc se iubește cu Adrian Enache, cel care a venit în căsătoria celor doi cu fiica din mariajul anterior. Diana era destul de mică atunci când tatăl ei a decis, alături de mama naturală, să meargă pe drumuri separate. Cum s-au înțeles Iuliana Marciuc și fiica lui Adrian Enache în tot acest timp?

Ce relație este între Iuliana Marciuc și fiica lui Adrian Enache?

Diana nu a respins-o niciodată pe noua dragoste a tatălui și a știut să împace bine relațiile dintrea ea și mama naturală și cea alături de mama vitregă. Cum au reușit să aibă o relație așa frumoasă?Încă din adolescență, Diana a părut foarte atașată de Iuliana, mai ales că mama vitregă i-a și fost alături în toate ideile pentru viitor.

Cu toate că se zvonea că va fi celebră ca tata și că va cânta de zor pe marile scene, a ales să termine cursurile Facultății de Drept, dar în timpul liber fredonează cu plăcere alături de tatăl ei. „Avem o relaţie normală, o relaţie bazată pe respect”, a delcarat Diana cu câțiva ani în urmă. Diana are acum 23 de ani și este focusată pe carieră, deși recunoștea doar în urmă cu un an că și-ar dori să se pună la casa ei. Mai mult decât atât, a susținut că un copil ar întregi-o și că și l-ar dori chiar înainte de căsătorie.

Iuliana Marciuc la o petrece de Revelion pe când Diana avea doar 16 ani
Iuliana Marciuc la o petrece de Revelion pe când Diana avea doar 16 ani

„Îmi doresc un copil”

„Îmi place tot ce înseamnă statul împreună cu familia. De Revelion voi merge la cântări cu tatăl meu. (…) Tata are emoţii foarte mari când e cu mine pe scenă. Cred că e mai bine să fii iubit decât să iubeşti. Cu iubirea sunt bine!Când apare dacă apare, dacă nu… Când o fi o fi. Nu stau acum să îmi caut o persoană. Dacă e să fie, e. Sunt o persoană prietenoasă. (…) La 22 de ani e greu să zic ce vreau să fac. Trebuie să le încerc pe toate, dacă nu le încerc… Poate vine Moş Nicolae cu vreun inel, mai ştii? Îmi doresc un copil mai degrabă decât căsătorie”
Diana Enache

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI