EXCLUSIV. Ce vrea să-i facă fiica cea mare lui Liviu Vârciu. O să-l usture la buzunar

EXCLUSIV. Ce vrea să-i facă fiica cea mare lui Liviu Vârciu. O să-l usture la buzunar
EXCLUSIV. Ce vrea să-i facă fiica cea mare lui Liviu Vârciu. O să-l usture la buzunar

Fiica cea mare a lui Liviu Vârciu va susține bacalaureatul anul acesta și are planuri mari pentru facultate. Tânăra, care a împlinit recent 18 ani, își dorește să urmeze cursurile unei facultăți din Barcelona.

EXCLUSIV. Ce vrea să-i facă fiica cea mare lui Liviu Vârciu. O să-l usture la buzunar

Liviu Vârciu are două fiice din două relații și se pregătește să devină tată pentru a treia oară, iubita lui, Anda, fiind însărcinată în șase luni. Deși îi despart mai mult de 600 de kilometri, actorul este extrem de atașat de fiica sa cea mare, Carmina, care a împlinit săptămâna trecută vârsta de 18 ani. Frumoasa puștoaică a moștenit talentul tatălui său la actorie și visează să joace în firme și piese de teatru. În această perioadă, ea se pregătește temeinic pentru examenul de bacalaureat, iar mai apoi este hotărâtă să studieze la o facultate din Barcelona, oras pe care l-a vizitat în repetate rânduri și de care a rămas fascinată.

Deși Carmina a devenit majoră, Liviu Vârciu va fi nevoit să îi plătească fiicei sale în continuare pensia alimentară de 2.000 lei/lună, ținând cont de faptul că tânăra va urma o facultate. Mai mult, acesta ar putea fi nevoit să susțină jumătate din cheltuielile acesteia de școlarizare și cazare. Actorul nu este la curent cu planurile de viitor ale fiicei sale, ținând cont de faptul că cei doi nu au o relație apropiată.

Liviu Vârciu, între fiica cea mare și actuala iubită!

Pe vremea când făcea furori cu trupa L.A, Liviu Vârciu s-a îndrăgostit nebunește de una dintre fanele sale, o frumoasă brunetă de profesie fotomodel, care i-a dăruit și o fetiță, pe Carmina. Relația lor a fost una tumultuoasă și s-a terminat în special datorită distanței dintre ei. Liviu locuia la București și era mai mereu plecat în turnee, în timp ce Ami locuia la Arad și venea destul de rar la București. Actorul a păstrat legătura cu fiica sa, însă relațiile au fost extrem de reci.

În ultimii 4 ani, Liviu și Carmina au încercat să se apropie. Ba mai mult, puștoaica a locuit 3 luni în casa acestuia din București, însă s-a întors la Arad la mama sa pentru că nu s-a înțeles deloc bine cu actuala iubită a tatălui său: “Carmina și Anda sunt firi total diferite, motiv pentru care au existat nenumărate discuții mai neplăcute. Anda a făcut-o pe fată să se simtă în plus, să realizeze că aceea nu este și casa ei. Liviu, fiind mai mereu la filmări, nu a asistat la discuții, însă era la curent cu ele și nu a luat nicio măsură. De atunci, Carmina nici că a mai pus piciorul în casa tatălui ei, iar relațiile sunt, din nou, mai reci”, ne-a mărturisit un apropiat al cântărețului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI