Gestul impresionant pe care l-a făcut Anda Călin pentru Liviu Vârciu. Artistul a făcut dezvăluirea uimitoare

Gestul impresionant pe care l-a făcut Anda Călin pentru Liviu Vârciu. Artistul a făcut dezvăluirea uimitoare
Gestul impresionant pe care l-a făcut Anda Călin pentru Liviu Vârciu. Artistul a făcut dezvăluirea uimitoare

Liviu Vârciu s-a apucat filme în septembrie 2019, după ce ani la rând a fost actor. De această, vedeta s-a întrecut pe sine, căci este unul dintre producătorii peliculei ”Zăpadă, ceai și dragoste”, dar și, evident, unul dintre actorii proiecției. La scurt timp, entuziasmul i s-a liniștit, realizând că pasiunea sa este mare consumatoare de bani. În ajutor, însă, i-a sărit iubita lui, Anda Călin, care a făcut un gest neprețuit pentru fericirea sa.

Anda Călin, gest impresionant pentru Liviu Vârciu

Din 2019, Anda și Liviu locuiesc împreună în casa pe care artistul a ridicat-o în Băneasa după ce ea și-a vândut apartamentul pentru a-l ajuta cu bani pentru filmul ”Zăpadă, ceai și dragoste”. Filmul pe care îl produce Vârciu și în care apar Alina Pușcaș, Dan Negru, Dorian Popa, Alex Velea, Cristian Iacob, Carmen Tănase, Florin Busuioc ar fi trebuit să aibă premiera în martie, însă pandemia de COVID-19 i-a stricat planurile.

„Anda şi-a vândut casa, m-a ajutat. Trebuie să fim împreună toţi. A făcut un gest mare, mi-a demonstrat dragostea ei mai mult decât că mi-a dăruit un copil superb. A făcut treaba asta pentru că a văzut că eram disperat şi că eram terminat. Îmi era ruşine de toţi prietenii mei pe care i-am băgat în filmul ăsta şi pe care nu aveam cum să îi plătesc, nu mai aveam variantă”, povestea Liviu Vârciu la XNX de la Antena 1.

Sinopsis film

„Nu îţi imaginezi că esti undeva la munte, iarna, cu un ceai în mână şi cu o fată frumoasă langa tine cand spui vorbele astea? Sau cu un baiat. Trei hoţi mici sunt puşi de un mare patron de cazino şi de hotel, să jefuiască o bancă unde se află un diamant foarte valoros. Şi ca să facă treaba asta trebuie sa îi scoata din puşcărie. Undeva în Rusia zilelor noastre, s-a inventat un lichid de teleportare. Cu acest lichid de teleportare pe care l-a cumparat acest mare boss, vor evada cei trei hoti, doar că între timp i-a indoit apa aia de teleportare şi cumva va trebui sa jefuiasca banca unde se afla seiful intr-un mod clasic.”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI