EXCLUSIV Ce se întâmplă cu familia impresarului Lucian Ionescu, după înmormântare. Durerea e de nedescris

Exclusiv. Familia impresarului Lucian Ionescu, durere uriaşă după înmormântare

Impresarul vedetelor Lucian Ionescu, care la vârsta de 62 de ani a pierdut lupta cu virusul ucigaș, a lăsat în urmă lacrimi și durere. Cei șase copii ai săi și soția sunt în stare de șoc și acum, la aproape o săptămână de la înmormântare. Dar, dintre toți moștenitorii, fiica cea mare, Anne-Marie (26 de ani), este cea mai afectată: ”Ieri mi-era așa de dor de el încât, dacă s-ar fi putut, l-aș fi dezgropat, ca să-l mai pot îmbrățișa încă o dată!”, ne-a spus Anne-Marie, în exclusivitate pentru PlayTech.ro. Anne-Marie era fata preferată a lui Lucian. Ei i-a și trimis printre ultimele mesaje: ”Tata mi-a spus că mă iubește mult, că e bine, că vine acasă. Apoi, după câteva ore, i-a spus mamei că nu mai poate respira, că se sufocă și că îl vor intuba. Plângea”, ne-a mai povestit fiica lui Lucian Ionescu.

”Ieri mi-era așa de dor de el încât, dacă s-ar fi putut, l-aș fi dezgropat”

Tristețe fără margini în familia regretatului impresar al vedetelor, Lucian Ionescu, care a fost înmormântat pe 31 decembrie, la Cimitirul Berceni 2. Lucian are șase copii, cu trei femei, și pe toți i-a crescut cu aceeași dragoste. Totuși, Anne-Marie i-a fost cea mai apropiată, a fost sufletul lui.

”Plâng, casa îmi amintește de tata, orice obiect, fotoliul lui a rămas gol. E o mare durere. Ieri, mi-era așa de dor de el încât, dacă s-ar fi putut, l-aș fi dezgropat, ca să-l mai pot îmbrățișa încă o dată!”, ne-a spus Anne-Marie.

Ea a fost și singura din familie care a avut dreptul să-și recunoască tatăl la morga Spitalului ”Cantacuzino”, din București, unde Lucian Ionescu s-a stins din viață pe 26 decembrie 2020.

”Era senin, l-am îmbrățișat. E greu de descris în cuvinte ultima noastră întâlnire!”, a mai adăugat, pentru PlayTech.ro, femeia îndurerată, care promite că va duce mai departe munca de impresariat a părintelui său.

Anne-Marie: În ultimul mesaj, tata mi-a spus că mă iubește mult”

Anne-Marie păstrează cu sfințenie ultimele mesaje primite de la omul drag, trecut în neființă:

”Tata îmi spunea că mă iubește mult, că e bine, că vine acasă, apoi, după câteva ore, i-a spus mamei că nu poate respira, că se sufocă și că îl vor intuba. Plângea”, ni s-a mai confesat fiica lui Lucian Ionescu.

Jeanine Ionescu, văduva impresarului: ”Lucian nu-și lăsa niciodată fiica singură în vacanțe”

Despre suferința familiei Ionescu ne-a vorbit, în exclusivitate, și văduva impresarului, Jeanine:

”Suntem cu toții îngenuncheați de durere. Și eu am avut coronavirus, m-am externat pe semnătură, ca să mă pot ocupa de înmormântare. Încă transpir foarte mult, am avut pneumonie, trebuie să stau în casă, la căldură. Anne-Marie este foarte afectată de dispariția tatălui. Ea și Lucian aveau o lume a lor, se confesau, erau și buni prieteni. Niciodată nu o lăsa să meargă singură, în vacanță era mereu lângă ea, să știe că îi este bine”.

Jeanine Ionescu și-a văzut soțul ultima oară în momentul internării:

”Eu păstrez o singură imagine cu el. Cea de pe holurile spitalului ”Sfântul Ștefan”, unde fusese internat prima oară. Când a plecat, în dreapta lui era domnul doctor. Lucian purta un hanorac, mergea clătinat și era ușor obosit. Avea la el două încărcătoare de telefon și telefonul. Mi-e tare dor de el!”, ne-a mai dezvăluit ea, pentru PlayTech.ro.

Fiul cel mare al impresarului, Mihnea, nu și-a condus celebrul tată pe ultimul drum

Dintre cei șase copii ai impresarului, doar fiul cel mare a lipsit de la înmormântarea din 31 decembrie, la Cimitirul Berceni 2.

”Mihnea nu și-a condus tatăl pe ultimul drum, este un ateu convins. Poate că va veni singur la mormânt, el este o fire mai retrasă, nu-și exteriorizează sentimentele”, spune Jeanine, mama lui.

Mihnea Ionescu a scăpat cu viață ca prin minune, din tragedia din Clubul Colectiv.

„Ieşirea din spatele scenei era blocată. Se puteau salva mai mulţi oameni! Nu era nevoie să moară ei, ca în acel club să se constate că în acel club erau nereguli. Mai era şi ieşirea din spatele scenei blocată. Cei care urcau pe scenă, aveau un backstage. Dacă se putea deschide uşa aceea, se puteau salva mai mulţi oameni” a povestit Mihnea Ionescu, la emisiunea „Agentul Vip”, de la Antena Stars.

Lucian și Jeanine au patru copii, Mihnea, Marie-Jeanne, Alexandra, Anne-Marie. Dar regretatul impresar mai are o fiică, Ioana, din prima căsnicie, și un fiu, Matei, din relația cu Monica, fosta solistă a trupei Candy.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI