EXCLUSIV: Ce se întâmplă cu Adriana Iliescu și fiica ei, după pandemie. Cea mai bătrână mamă din România a dezvăluit un detaliu rușinos

EXCLUSIV: Ce se întâmplă cu Adriana Iliescu și fiica ei, după pandemie. Cea mai bătrână mamă din România a dezvăluit un detaliu rușinos
Ce se întâmplă cu Adriana Iliescu și fiica ei, Eliza, după pandemie

Adriana Iliescu (83 de ani), românca al cărei nume figurează și în Cartea Recordurilor, după ce, la vârsta de 66 de ani, a devenit mamă, nu o scapă din ochi pe Eliza. Contactată de reporterii Impact.ro, Adriana ne-a povestit despre fiica ei, care, la vârsta de 16 ani, a învățat cum să aibă grijă de gospodărie. În plus, este o elevă de zece pe linie.

Ce face acum Eliza Iliescu, fiica Adrianei Iliescu

Eliza Iliescu este un exemplu când vine vorba despre școală, dar și despre treburile gospodărești. Contactată de reporterii Impact.ro, Adriana a lăudat-o pe superba adolescentă:

“Fata termină acum clasa a XI a, predă astăzi manualele. Am scăpat de economie, i-a pus doamna profesoară nota zece si i-a ieșit media zece. Acum să vedem, mai are un hop și la latină, dacă doamna îi pune nota nouă îi iese media nouă, dacă îi pune zece îi iese zece și o să aibă zece pe linie și semestrul acesta.

Să vedem, dacă nu o să îi iasă zece pe linie, luăm lucrurile cum vin de la Dumnezeu. I-a priit foarte mult să lucreze și de acasă. Acum merge la școală, își calcă singură hainuțele. Am văzut-o într-o zi că își calcă hainele cu fierul de călcat pe lateral și i-am arătat cum se ține corect fierul de calcat. Ei, așa este toate se învață! Încetul cu încetul învață”.

Adriana Iliescu ne-a mai mărturisit că nu au planuri de vacanță: “Nu plec nicăieri, nu vrem să mergem nicăieri, avem casă la țară și putem merge acolo însă nu ne ducem, ne este frică de acest virus. O să ne plimbăm prin București, avem peisaje frumoase aici, aer curat, acum au înflorit și teii, nu ne ducem nicăieri, preferăm sănătatea”.

Eliza nu va cunoaște niciodată identitatea tatălui său

Adriana Iliescu a avut o discuție cu fiica ei, în care i-a dezvăluit că nu a fost concepută pe cale naturală:

“Elizei i s-a explicat procedeul pas cu pas, i s-a povestit cum a evoluat în burtică, ce riscuri au existat, cum s-a născut. I s-a spus și că au existat riscuri mari.

A înțeles, asta până la partea în care i s-a explicat că nu își va cunoaște niciodată tatăl pentru că nimeni nu știe cine este acel bărbat. Partea aceea a fost dureroasă, Eliza a avut lacrimi în ochi și a pus un milion de întrebări, nu a fost ușor să înțeleagă.

Și pentru Adriana a fost un moment dificil, cum să îi explici copilului tău că ai apelat la o bancă de donatori, că nu știi cine este bărbatul respectiv. Elizei a fost nevoită să accepte în cele din urmă.

Are noroc cu faptul că nașul ei, profesorul Marinescu, îi este foarte aproape, iar pe el îl vede ca pe o figură paternă”, ne-au declarat, pentru impact.ro, apropiații celei mai bătrâne mame din România.