Ce mai face azi Urinela din Vacanța Mare. Cum s-a reprofilat actrița Ani Crețu. EXCLUSIV

Ce mai face azi Urinela din Vacanța Mare. Cum s-a reprofilat actrița Ani Crețu. EXCLUSIV
Ce mai face azi Urinela din Vacanta Mare. Cum s-a reprofilat actrita Ani Cretu. EXCLUSIV

Vă mai amintiți de simpatica Ani Crețu sau Urinela, din serialul de succes ”Vacanța Mare” (PRO TV)? Actrița ne-a povestit, în interviul pentru impact.ro, despre debutul anevoios, alături de Mugur Mihăescu, despre munca în televiziune, acum fiind prezentatoare la A7TV, despre fiul și iubitul ei, dar și despre marele  hobby: ”Practic karate și Kobudo la Dinamo, tocmai am luat 1Dan- prima centură neagră în Shito Ruy”.

„Nu e ușor să filmezi cu un uragan ca Mugur”

Ani Crețu își amintește cu nostalgie de anii în care a muncit cot la cot cu membrii grupului umoristic Vacanța Mare, chiar dacă debutul a fost anevoios, căci pretențiile erau foarte mari:

„Eu cred că dacă mâine ne dă strigarea pentru Vacanța Mare, vom începe să vorbim, râdem, glumim, filmăm din punctul în care am rămas. Doar că puțin mai maturi… În 2005, filmam pentru La Bloc, acolo m-au văzut, eram în Pro TV atunci, și, pac!, am trecut la ”Vacanța Mare”. Deci, fără casting, pe bază de talent. A fost o bucurie să descopăr în mine valențe necunoscute ca actriță: comedia pură, crearea rapidă de caractere și personaje – căci de la text la rol e mult, adaptarea la un grup omogen și sudat și mai ales ridicarea la standardele lor, căci, nu știu câți știu, dar în ”Vacanța Mare” standardul ca membru era foarte sus.

Nu e ușor să filmezi cu un uragan ca Mugur, să nu înțelegi un text sau un personaj creat de Radu, să nu poți improviza instant dacă este nevoie. M-au format toți anii ăștia. M-au adoptat și integrat imediat, nu fără a-mi face „botezul”, dar asta e altă poveste. Am fost în ”Vacanța Mare” 7 ani și jumătate. Când au revenit, de fapt, am revenit și eu”.

Îl interpretează pe Pinocchio, la Teatrul pentru copii „Ion Creangă”

Ani ne-a povestit și despre rolurile jucate pe scena Teatrului pentru copii „Ion Creangă”, din București, unde îl interpretează și pe celebrul Pinocchio:

„Este este un personaj complex, așa l-am abordat, cu mare introspecție când regretatul regizor Todea m-a distribuit. Pinocchio nu este doar o păpușă de lemn, este o conștiință pură în sine, acel copil nepătat care se naște și ajunge să comită greșeli din dorința de a fi…om. Când i-am prezentat domnului Todea opinia mea despre cum aș vrea să abordez personajul nu a zis nici da, nici nu, ci a vrut să mă vadă în lucru pe scenă.

Am luat și premii cu acest personaj, pe care nu l-am jucat cum se așteaptă lumea… ca pe o păpușă din lemn, ci viu, extrem de uman pentru că asta își dorea Pinocchio: „Să fie un băiețel adevărat”. Dacă voia să rămână o păpușă din lemn nu ar fi mințit, fugit de-acasă, fugit de școală, căci tocmai asta este esența personajului: drumul către umanizare si maturizare este pavat cu încercări si tentații. Ce faci în fața lor? Cam așa îmi lucrez eu rolurile. Acum, după un an în care ne reluăm încet-încet activitatea la teatru, vă aștept și la „Prostia Omenească”, după Ion Creangă”.

A trecut printr-un divorț dureros: ”Nu poți trage de o relație ca de un câine mort”.

Ani a fost mărită, a trecut printr-un divorț, dar a dat uitării acel episod dureros:

„Am fost, măritată, acum mult timp, pentru 7 ani. Într-o relație, de orice natură ar fi ea, căsnicie, cuplu neoficializat juridic, când nu mai merge, nu mai merge. Nu poți trage de o relație ca de un câine mort. Pentru mine relația este acea entitate creată între cei doi parteneri de cuplu. Când reușești să te abții să îl schimbi pe celălalt în ce vrei tu, e magie. Când te îndrăgostești de cineva, te îndrăgostești de cine este el și cine crezi tu că nu este el. Dar cine crezi tu că nu este el, nu există. Sunt doar proiecțiile tale în celălalt. Atât. Un om este. Eu și copilului meu îi zic „te iubesc așa cum ești tu, perfect”. Omul este perfect. Doar că el alege ce face, ce spune”.

Se înțelege perfect cu tatăl copilului ei, pe care îl adoră:

„Eu îmi știu minusurile, dar el mi le știe mai bine și nu a încercat niciodată să mi le schimbe. Dacă rezistăm de 13 ani este pentru că nu ne călcăm pe bătături. Eu știu exact ce butoane să nu apăs la el, el știe exact ce butoane să nu apese la mine. Nu îmi amintesc să ne fi certat (cum aud că se ceartă unii cu jigniri și cu țipete). Noi când ne „certăm” nu vorbim, mă rog, eu nu vorbesc până când nu îmi așez în minte situația. Mereu discutăm. Mult, despre orice”.

 „Tocmai am luat prima centură neagră la karate!”

Artista ne-a dezvăluit și secretul taliei de fotomodel:

„Am gena, părinții slabi, dar cel mai mult ține de ce și cum mănânc, în plus, după operația pe care am avut-o în toamna lui 2017, la coloana cervicală, practic karate și Kobudo la Dinamo, tocmai am luat 1Dan- prima centură neagră în Shito Ruy. Pentru mine este o realizare, mai ales că sunt operată pe coloană și am mai multe alte probleme la coloană. Mănânc echilibrat, cât pot de sănătos, și fac mișcare. Am avut 2 ani și cu 5 antrenamente săptămânal, cantonament cu 3 antrenamente dure pe zi și nu mai am 23 de ani…”.

Actrița Ani Crețu este topită după fiul ei:

„Adan, fiul meu, este mai tot timpul cu mine la spectacole, uneori și la repetiții. Întotdeauna a știut cine e pe scenă:” Mama, uite, joacă o babă!” am auzit că îi spunea unui prieten. El nu a avut probleme după un vaccin, ci după toate cele începând cu vârsta de 2 luni. Deci la 4 dintre ele… Este bine acum. Statusul unui alergic este instabil, dacă nu ai grijă, el are la lactate, dar nu mai este atât de reactiv, nu mănâncă lactate. Nici eu, din respect pentru stilul lui de viață. El știe că mâncăm bio, iar laptele nu este … bio. A fi alergic nu înseamnă că ești defect sau diferit, ci dacă intri în contact cu alergenul ți se modifică starea de sănătate. Am grijă la tot, este o obișnuită, nimic special”.

„Am o singură intervenție, un implant mamar, făcut în 2008, mic, potrivit staturii și greutății mele”.

Nu este împotriva operațiilor estetice:

„Nu pot aprecia sau judeca ce fac alții cu corpul lor. Nu îmi stă nici în caracter și nici în atribuții. Nici măcar o opinie personală nu am. Eu am o singură intervenție, un implant mamar făcut în 2008, mic, potrivit staturii și greutății mele, stabilit de medicul chirurg plastician. A fost cel mai bun cadou pe care mi l-am făcut”, a mai spus ea, pentru impact.ro

De câteva luni, Ani Crețu a revenit în televiziune, fiind prezentatoare la A7TV, unde dezbate cele mai fierbinți subiecte ale zilei, în cadrul emisiunii “Conectat cu Ani Crețu”, care se difuzează lunea, de la orele 20.00:

„A fost o provocare pentru mine, un nou început, deși mă autocaracterizez ca fiind conservatoare, vin momente când trebuie să te lași provocat(ă). În 2007 am prezentat un matinal, la o altă televiziune, deci nu sunt străină de direct. Trecerea de la serial tv la emisiune incisivă pare simplă dacă te uiți puțin către ultimii ani ai existenței mele în care viața nu m-a menajat, dimpotrivă. A activat „activista” din mine, o latură de care nu aveam habar”, a declarat Ani Crețu pentru impact.ro

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI