EXCLUSIV! Ce se întâmplă acum în casa lui Marcel Pavel, după ce artistul a fost confirmat cu Covid 19. Soția și fiica, testate. Care a fost rezultatul

EXCLUSIV! Ce se întâmplă acum în casa lui Marcel Pavel, după ce artistul a fost confirmat cu Covid 19. Soția și fiica, testate. Care a fost rezultatul
Familia lui Marcel Pavel, testate pentru coronavirus. Care a fost rezultatul soției cântărețului?

Panică în familia lui Marcel Pavel. Toți membrii familiei ar fi fost testați pentru coronavirus, iar potrivit surselor, soția acestuia ar fi fost depistată pozitiv.

 Soția și fiica lui Marcel Pavel, testate pentru coronavirus

Aseară, Marcel Pavel a acuzat dureri în gât și probleme de respirație, motiv pentru care familia acestuia a chemat ambulanța. Artistul se simțea rău de câteva zile, însă
a fost convins că are o banală răceală. Din păcate, cele mai urâte coșmaruri s-au adeverit, iar testul de coronavirus a ieșit pozitiv. Marcel Pavel a fost dus cu izoleta aseară la spital, iar în aceste momente starea lui de sănătate nu este tocmai bună, însă medicii de la Matei Balș spun că au situația sub control.

Din păcate, în ultimele patru zile, Marcel Pavel a intrat în contact cu peste 300 de persoane. O mare parte dintre ei sunt cei din echipa “Te cunosc de Undeva” (Antena 1), emisiune care și-a suspendat filmările pentru o perioadă de minimum 2 săptămâni. Peste 100 de persoane au fost, deja, testate pentru COVID 19, iar rezultatele încep să vină. O dată cu ele, și veștile rele.

Soția lui Marcel Pavel, confirmată cu coronavirus
Soția lui Marcel Pavel, confirmată cu coronavirus

Și-a infectat soția colegii de platou și doi din membrii staff-ului tehnic

Conform primelor informații, Ozana Barabancea, jurată în cadrul emisiunii de la Antena 1, se numără printre persoanele care au petrecut cel mai mult timp în preajma lui Marcel Pavel în ultimele zile. De altfel, în urmă cu câteva ore, ea a fost testată pozitiv cu coronavirus și se află înternată la institutul Matei Balș.

Andrei Ștefănescu, concurent al emisiunii “Te cunosc de undeva”, a fost și el testat pozitiv cu coronavirus, iar veștile proaste par să nu se mai termine. Conform informațiilor obținute de impact.ro, și soția lui Marcel Pavel, Violeta, a fost testată pozitiv cu coronavirus, însă nu prezintă, încă, simptome. Se așteaptă, din moment în moment, testele de sânge ale copiilor artistului, Sacha, Richard și Ioana.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI