EXCLUSIV. Ce mesaj-șoc a primit Sofia Vicoveanca din străinătate. De ce este nelipsită de pe Facebook

EXCLUSIV. Ce mesaj-șoc a primit Sofia Vicoveanca din străinătate. De ce este nelipsită de pe Facebook
Sofia Vicoveanca are zilnic, în medie, 175.000 de urmăritori pe Facebook

Este nelipsită de pe reţele sociale! Zi după zi, Sofia Vicoveanca, una dintre cele îndrăgite vedete ale muzicii populare româneşti, ce a împlinit în luna septembrie 79 de ani, postează ceva. Fie un gând bun, fie o urare, o rugăciune chiar. O face cu sentimentul unei datorii ce trebuie împlinită cu regularitate, ştiind că mii da fani din ţară şi din lume o urmăresc de la distanţă. Iar cifrele arată că în medie Sofia Vicoveanca are în medie 175.000 de urmăritori, zilnic.

Ce mesaj-șoc a primit Sofia Vicoveanca din străinătate

„Totul a început pentru mine cam acum doi ani. Atunci m-am trezit cu o postare din partea unei românce din străinătate care mi-a scris ceva care m-a făcut să privesc cu alţi ochi toată povestea asta. Ce mi-a scris respectiva doamnă? Ceva de genul: În ziua în care nu scrieţi nimic pe pagina de Facebook mă tem că aţi păţit ceva şi atunci mă grăbesc să mă rog pentru sănătatea dumneavoastră. Ei, din acel ceas am decis să scriu în fiecare zi câte ceva. Practic, aş putea spune că m-am măritat cu facebookul!‘‘, a declarat pentru impact.ro îndrăgita cântăreaţă.

Sofia Vicoveanca spune că dă zeci de like-uri în fiecare zi a săptămânii celor ce o caută pe reţelele sociale şi le mulţumeşte fiindcă crede că acest lucru face parte din comportamentul civilizat al omului din zilele noastre. Când vine vorba despre cum a deprins „arta” de a lucre pe Facebook artista spune că nu i s-a părut deloc greu şi că nici nu a avut ezitări în a întreba în stânga şi în dreapta despre lucrurile pe care nu le ştia la un anume moment. „Oi purta eu opinci, dar nici chiar aşa! Iar unde nu m-am priceput, nu mi-a fost deloc ruşine să întreb!”, adaugă îndrăgita vedetă.

Sofia Vicoveanca, activă pe Facebook
Sofia Vicoveanca, activă pe Facebook

Sofia Vicoveanca: „Dumnezeu e unul, trebuie să ne întoarcem unde ne e locul!”

În actualele vremuri dificile, Sofia Vicoveanca spune că-şi respect cu stricteţe un anume program cotidian. „Am peste o sută de ghivece de flori ce-mi ţin companie. Apoi îmi plac integramele, dar şi lectura. Spre exemplu, în aceste zile citesc volumul , pe care l-am primit de la fostul meu coleg de scenă, Dragoş Pâslaru, azi părintele călugăr Valerian”, precizează îndrăgita interpretă.

Cei doi păstrează o relaţie de prietenie foarte strânsă de aproape trei decenii. În 1983 cei doi au jucat împreună în filmul ‘Ochi de urs‘, regizat de Stere Gulea. De atunci, Dragoş Pâslaru, părintele de azi continuă să fie alintat de Sofia Vicoveanca cu numele rolului din film, Culi sau Cuş, cântăreaţa de muzică populară fiindu-i mamă în pelicula amintită.

Recunoscută pentru seriozitatea sa, dar şi pentru înclinaţia spre cele sfinte, Sofia Vicoveanca crede că are o explicaţie şi pentru vremurile tulburi pe care le trăim în prezent: „Foarte mulţi dintre noi ne-am văzut dumnezei. Or, la fel de bine ştim cu toţii că Dumnezeu e unul singur. Ca atare, trebuie să ne întoarcem acolo unde ne e locul… Dar nu trebuie să ne descurajăm. Fiindcă vom trece şi peste aceste încercări”.

Sofia Vicoveanca însăşi spune că în cei 61 de ani de activitate pe scenă contactul cu publicul îi lipseşte cel mai mult, dar gândul că vremurile se vor schimba îi dă puterea să fie optimist. În plus, abia aşteaptă să-şi revadă familia, fiica, ginerele şi nepoata sa preferată care-i spune, ca nimeni altcineva „Mămuca”.

Sofia Vicoveanca, alături de cele mai dragi ființe de pe pământ: fiul și nepoatele sale
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI