Sofia Vicoveanca s-a fotografiat după perioada de izolare. Cum arată acum artista de muzică populară

Sofia Vicoveanca s-a fotografiat după perioada de izolare. Cum arată acum artista de muzică populară
Suferința Sofiei Vicoveanca. Ce probleme are, de fapt, în această perioadă

Una dintre cele mai îndrăgite soliste de muzică populară a ajuns la vârsta de 79 de ani. Este recunoscută și apreciat de fanii pentru simțul umorului, aceștia savurându-i postările, pe conturile sociale. Dacă nu v-ați dat seama cine este, citți în continuare și o să aflați.

Sofia Vicoveanca s-a fotografiat după perioada de izolare

Artista locuiește la Suceava, zona cu cele mai multe cazuri de coronavirus din România, dar asta nu a speriat-o, dinpotrivă, chiar a fost motiv de glume, astfel că a postat recent un mesaj optimist pe conturile sociale. Fanii i-au urmărit postările de pe cele două conturi, unul personal, iar celălalt fiind pagina de artist.

”Hristos a Înviat….dragilor , iată după 2 luni şi-o săptămână „simt pământul” sub picioare…am făcut şi „fălcuțe”(am avut mare grijă de mine). Să dea Domnul să ne bucurăm de sănătate , să ne reluăm „firul” vieții fără teamă , să ne bucurăm unii de alții când ne întâlnim , să ne îmbrățişăm cu bucurie. Vă îmbrățişez pe TOȚI cu sufletul !”, a scris solista pe contul său de facebook.

Sofia Vicoveanca s-a fotografiat după perioada de izolare. Cum arată acum artista de muzică populară
Sofia Vicoveanca s-a fotografiat după perioada de izolare. Cum arată acum artista de muzică populară (FOTO: Facebook)

Cum arată acum artista de muzică populară

Deși în plină pandemie, vedeta este optimistă și pusă pe glume, aproape în fiecare zi postând câte ceva pentru cei care îi urmăresc activitatea de pe rețelele sociale. Chiar înainte de a începe pandemia, Sofia Vicoveanca se retrăsese în ultimele două luniîn căsuța ei din Suceava,unde, după cum chiar a povestește, nu se plictisește. Își ține fanii la curent cu tot ce face, adăugând pe Facebook poze, care mai de care mai colorate, cu ghivecele de flori din fereastră, dar și înregistrări cu piesele ei de muzică populară. Așa cum ați putut observa și în poză, nu este o greșeală, ci acela este numele real al vedetei de muzică populară, Sofia Micu și are un fiu, pe Vlad Micu, în vârstă de 49 de ani, și două nepoate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI