EXCLUSIV Ce face acum fostul soț al Elenei Băsescu. Cum se înțelege în prezent cu EBA

EXCLUSIV Ce face acum fostul soț al Elenei Băsescu. Cum se înțelege în prezent cu EBA
Ce face fostul soț al Elenei Băsescu?

Chiar dacă a divorțat de Elena Băsescu, fiica fostului președinte Traian Băsescu, Bogdan Ionescu, alias Syda, a rămas la fel de atașat de cei doi copii ai lor, pe care îi răsfață cu daruri și cu vacanțe. În interviul pentru playtech.ro, Bogdan ne-a povestit despre micuții lui, despre visul de a deveni din nou tătic, cu actuala soție, senzuala Sheila, dar și despre vacanța pe care o vor petrece, cu toții, în Turcia.

Ce face acum fostul soț al Elenei Băsescu?

Bogdan Ionescu, alias Syda, s-a căsătorit în 2012 cu Elena Băsescu, dar căsnicia lor avea să se sfârșească după doar patru ani, divorțul având loc la notar. Cei doi copii ai lor, Sofia Anais și Traian Jr, au rămas în grija mamei.

Elena anunțase despărțirea, pe conturile sociale: “Familia Ionescu – Băsescu, de comun acord şi de manieră amiabilă, a decis să pună punct căsniciei începute în 2012. Separarea se produce prin procedură notarială. În acest moment, locuim deja separat. Sperăm că reprezentanţii mass-media vor da dovadă de înţelegere şi vor respecta intimitatea şi dreptul la viaţă personală ale fiecăruia dintre noi. Acesta este singurul comentariu pe care îl vom face pe acest subiect”.

Contactat, azi, de reporterii playtech.ro, Bogdan Ionescu ne-a povestit despre cei doi copii ai lui, pe care îi adoră și îi răsfață, și alături de care va petrece Sărbătorile Pascale: “Ca de fiecare dată, petrecem Paștele acasă, în familie, alături de părinți.

Timpul petrecut împreună e cel mai frumos cadou pe care ni-l putem face. Cei mici au primit deja o parte din cadouri, în avans, de la bunici. Săptămâna viitoare plecăm, cu toții, în vacanță, în Turcia, este cadoul nostru pentru ei.

Sheila le citește mereu povești când sunt cu noi, iar Sofia, la rândul ei, începe să fie pasionată de citit, așa ca ne-am “înarmat” cu cărți și cu jucării de plajă. Traian, fiul meu, joacă fotbal, iar cerința lui pentru Iepuraș a fost să primească echipamente noi de sport”.

Bărbatul are planuri mari

  • Bogdan Ionescu vrea să fie din nou tătic: ” Eu și soția mea ne dorim un copil, dar acum când o să vină barza, noi îl așteptăm”

Bogdan Ionescu s-a recăsătorit anul trecut. Sheila Giafer, actuala lui soție, s-a născut pe data de 29 mai 1986, și este de origine turcă. Bogdan ne-a mai spus, pentru Impact.ro, că își dorește o viață liniștită alături de Sheila și că vrea să devină din nou tătic: “Ne dorim un copil, dar acum când o să vină barza, noi îl așteptăm!”.

După divorț, Bogdan declara: “Relația pe care am cu Elena e extraordinară. Amândoi avem aceleași priorități și anume copiii pe care îi avem împreună: Sofia Anais și Traian Jr.

Ne înțelegem de minune și la program, pe lângă miercurile și cele două weekenduri pe lună, pe care le stau cu copiii, se mai adaugă și vacanțele și mini-vacanțele acestora, perioade pe care le stabilesc tot cu Elena, în funcție de activitățile celor mici, cum ar fi înot, ski, balet”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI