EXCLUSIV Cristina Spătar a rămas fără bani, în pandemie: “Mi-am vândut ceasurile și bijuteriile”

EXCLUSIV Cristina Spătar a rămas fără bani, în pandemie: “Mi-am vândut ceasurile și bijuteriile”
Ajutorul de la stat pe care il primeste Cristina Spatar

Solista Cristina Spătar a fost nevoită să-și vândă o parte din bijuteriile strânse o viață, pentru a trece cu bine peste această perioadă lipsită de concerte. A fost greu, dar a avut și sprijinul iubitului ei, cu 21 de ani mai tânăr. Solista ne-a povestit, în exclusivitate pentru Playtech.ro, despre situație ei financiară, la vreme de pandemie, dar și despre bărbatul care a cerut-o în căsătorie.

Cristina Spătar a rămas fără bani, în pandemie: “Am și un ajutor de la stat de aproape 1.000 de euro”

Regina R&B a dus dintotdeauna o viață de lux, căci succesul muzical a ajutat-o să nu ducă grija zilei de mâine. De-a lungul timpului, Cristina Spătar a avut și nenumărate contracte de imagine pentru diverse firme, și acestea adăugând mii de euro în conturile vedetei. Vremurile în care trăia în puf au apus, pentru un timp, căci pandemia a fost nemiloasă cu toți artiștii. Concertele au ieșit din schemă și nici măcar petrecerile private nu au mai fost o variantă, căci legea interzice astfel de adunări.

“Pandemia m-a învățat să fiu mai chibzuită. Nu pot să spun că nu este o perioadă grea, căci este pentru toată lumea. Am vândut ceasuri și bijuterii, am cheltuit mare parte din economiile mele. Avem noroc că există și un ajutor de la stat pentru artiști, de care nici măcar nu știam. Am avut baftă cu un prieten care mi-a spus și m-a ajutat să depun actele necesare pentru cei aproape 1.000 de euro”, a declarat îndrăgita cântăreață, în exclusivitate pentru Playtech.ro.

”Nu mă mai mărit, nu-mi trebuie. Sunt reticentă. Sunt tare fericită că Tibi are o relație frumoasă cu copiii mei.”

În urmă cu patru ani, Cristina Spătar (48 de ani) a divorțat de afaceristul Alin Ionescu, vcu care are doi copii, Albert (11 ani) și Aida (9 ani), și care i-a fost soț mai bine de 9 ani. A fost o perioadă grea pentru artistă, a suferit foarte mult și tocmai de aceea nici nu mai vrea să audă de măritiș. Asta desi are un iubit, chiar de la divorț, și se înțeleg din priviri. Este o diferență de 21 de ani între ei iar tinerelul Tibi i-a devenit sprijinul de care nu credea că va avea parte.

“Băiatul ăsta a apărut în viața mea chiar atunci când trebuia. Mi-a fost și îmi este sprijin, m-a ajutat să mă vindec, emoțional vorbind. Ne înțelegem foarte bine dar, nu ne facem planuri. Nu mai am așteptări și nu planific nimic. Nu mă mai mărit, nu-mi trebuie. Sunt reticentă, vă dați seama. Mă bucur de relație așa cum este și sunt tare fericită că Tibi (27 de ani) are o relație frumoasă cu copiii, se joacă cu ei și se înțeleg minunat”, ne-a mai spus artista.

Se judecă cu fostul soț: ”Tatăl copiilor îi mai sună, îi mai ia din când în când. Le mai și cumpără hăinuțe”

Cântăreața își crește singură cei doi copii, iar fostul soț nu îi plătește nici acum pensie alimentară. A decis să-l acționeze în judecată și așteaptă ca instanța să se pronunțe în acest caz.

“Până acum nu a fost plătită o pensie alimentară pentru copii, aștept să văd ce se va decide în instanță.Tatăl lor îi mai sună, îi mai ia din când în când. Le mai și cumpără hăinuțe. Nu vreau să vorbesc prea mult despre subiectul acesta”, ne-a mai spus ea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI