Cristina Spătar, declarație halucinantă despre iubitul ei. Ce a putut spune despre el live, la tv

Cristina Spătar, declarație halucinantă despre iubitul ei. Ce a putut spune despre el live, la tv
Cristina Spatar are o relatie fericita cu iubitul ei

Cristina Spătar a făcut o declarație halucinantă despre iubitul ei. Ce a putut spune despre el live, la tv, citiți în rândurile de mai jos. Iubitul cântăreței este mai mic ca ea cu 21 de ani.

Cristina Spătar, declarații incredibile despre iubitul cu 21 de ani mai mic. Cum se comportă Tiberiu Vărzaru cu copiii cântăreței

Cristina Spătar a făcut o declarație halucinantă despre iubitul ei, Tiberiu Vărzaru. Declarația a fost făcută în direct, la tv.

Cristina Spătar a trecut printr-un divorț și de peste 4 ani se iubește cu Tiberiu Vărzaru, un bărbat mult mai tânăr decât ea și care o face o femeie foarte fericită. Astfel, cântăreața este foarte mândră și de relația pe care iubitul ei o are cu cei doi copii ai ei din căsătoria cu Alin Ionescu.

Cristina Spătaru, coșmar după divorț

Cristina Spătar a avut o perioadă grea după divorț, timp în care și-a pierdut mama. Soarele a răsărit însă pe strada ei din momentul în care l-a întâlnit pe iubitul ei. Tiberiu Vărzaru a fost iubitul fiicei lui Vadim Tudor.

De asemenea, în noaptea dintre ani, Cristina Spătar a postat și prima fotografie cu ea și cu iubitul, părând foarte îndrăgostiți.

Cristina Spătar nu se mai vede mireasă

După asta, Cristina  Spătar a ieșit public și a vorbit despre relația pe care o are de când a divorțat de tatăl copiilor ei.

Nu ne căsătorim, eu nu vreau, dar el zice că da. Nu suntem pregătiți pentru așa ceva, avem doar patru ani jumătate de când suntem împreună, poate peste vreo 20”, a spus Cristina Spătar în cadrul unei emisiuni TV.

Cristina Spătar, compatibilă cu iubitul ei

Astfel, dacă inițial, Cristina Spătar a spus că nici vorbă de vreo căsătorie cu Tiberiu Vărzaru. Pe urmă, Cristina Spătar a mai dezvăluit că este una dintre cele mai invidiate femeie, întrucât multe și-ar dori să se laude cu un partener și o relație cum are ea.

Eu nu vreau să postez nimic cu el, dar de Revelion eram fericiți și am pus o fotografie. Locuim împreună, ieșim împreună, peste tot suntem împreună. El e vărsător și eu sunt gemeni, se spune că este o compatabilitate mare, și chiar așa e. Cred că în altă viața am fost o familie, dar ne mai certăm și noi. Dar el este matur și inteligent. E faină relația noastră, nu ne-am plictisit niciodată unul de celălalt”, a adăugat Cristina Spătar.

Cum se înțelege iubitul cu copiii lui Alin Ionescu

În plus, pe lângă faptul că este iubită și iubește din tot sufletul, Cristina Spătar mai are un motiv de fericire.

Cântăreața a mai spus că se află în această relație și datorită faptului că cei doi copii ai ei sunt foarte apropiați de Tiberiu Vărzaru.