EXCLUSIV Ce afaceri împarte Anda Adam și soțul ei. Câți bani câștigă Sorin și în ce domeniu a investit sume colosale

EXCLUSIV Ce afaceri împarte Anda Adam și soțul ei. Câți bani câștigă Sorin și în ce domeniu a investit sume colosale

După trei ani în care nu a avut loc de muncă, Sorin a reușit să facă rost de bani, pe care i-a investit într-o firmă de construcții, din care scoate un profit frumos.

Soțul Andei Adam, condamnat la închisoare pentru falsificare de carduri

O vorbă din bătrâni spune că atunci când ai noroc în dragoste, nu ai noroc la bani. Desigur, se aplică și viceversa. Proverbul i se aplica de minune Andei Adam, dacă stăm să ne gândim la întorsăturile din viața ei. Dar să o luăm cu începutul. În 2016, la puțin timp după căsătoria cu Sorin, cântăreața s-a trezit la ușă cu mascații, care i-au răscolit casa. La propriu. Motivul? Soțul ei a fost acuzat de falsificarea de carduri bancare. Astfel, bărbatul și complicii săi goleau diferite conturi în mod fraudulos, reușind să câștige sute de mii de lei.

Sorin a făcut o înțelegere cu procurorii și a scăpat de închisoarea cu executare, primind o pedeapsă de trei ani cu suspendare. Pentru asta, el și-a recunoscut vina și și-a dat în vileag partenerii de infracțiuni. A urmat o perioadă extrem de grea pentru Anda Adam, ținând cont de faptul că Sorin nu și-a mai putut găsi o altă sursă de venit, având antecedente atât de grave, iar singura care a adus bani în casă a fost chiar cântăreața.

Câștigă sute de mii de euro din construcții, dar sunt la un pas de divorț

Culmea, în ciuda faptul că bărbatul comisese infracțiuni și primise o condamnare la închisoare, Anda a continuat să își iubească la fel de mult soțul și să îl sprijine necondiționat, chiar și atunci când banii nu au fost suficienți. Tot ea a fost cea care i-a insuflat soțului dorința de a ieși din depresia în care intrase și să o ia de la capăt. Anul trecut, soarele a început să răsară, din nou, pe strada lui Sorin. Cu ajutorul Andei, el a început să construiască duplexuri în Tunari, pe un teren chiar al cântăreței.

După ce le-a vândut, ei au rămas cu o sumă frumoasă de bani, iar o parte din ea au reinvestit-o în alte construcții. Afacerea familiei merge ca pe roate și aduce un profit frumos, de ordinul sutelor de mii de euro, însă, nu la fel de bine merge căsnicia celor doi. Anda și Sorin dau semne de câteva luni bune că relația lor este pe butuci, iar impact.ro a aflat că blondina și soțul ei s-ar fi despărțit. Ei ar continua să trăiască în aceeași casă de dragul fiicei lor, însă urmează să divorțeze la notar în viitorul apropiat. Decizia nu ar fi una pripită, ci îndelung discutată de soți.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI