Ce a spus Lidia Buble despre Răzvan Simion. Declarația care îl va emoționa pe prezentatorul de la Antena 1

Ce a spus Lidia Buble despre Răzvan Simion. Declarația care îl va emoționa pe prezentatorul de la Antena 1
Răzvan Simion și Lidia Buble, după cinci ani de stat împreună, anunțau despărțirea

Până acum a planat un secret asupra noii relații în care este implicat Răzvan Simion. Acum se știe cine este noua partneră a acestuia. Se pare că Lidia Buble nu a primit foarte bine vestea. Vedeta, recent invitata lui Marius Manaole într-un show online noncoformist, a dezvăluit anumite lucruri despre Răzvan Simion.

Lidia Buble se pare că nu a renunțat încă la Răzvan Simion

A trecut mai bine de un an de la despărțirea șoc din mondenul românesc. În urmă cu un an Răzvan Simion și Lidia Buble, după cinci ani de stat împreună, anunțau despărțirea.

Momentul nu a fost ușor, nici pentru Răzvan Simion, nici pentru Lidia Buble, lucru care s-a observat prin comentariile fiecăruia pe internet. Dar viața merge mai departe, și asta au încercat, ulterior, și cei doi să facă. Imediat după despărțirea de Răzvan Simion, Lidia Buble declara că, deși separați, Răzvan a rămas managerul ei.

”Divorțul este OK. Despărțirea este OK. Să o iei de la capăt este OK. Să treci peste este OK. Ce nu este OK este să rămâi undeva unde nu ești prețuit și apreciat. Aoleu, câte întrebări sunt pe tema asta.

Ne înțelegem foarte bine și acum. Noi lucrăm în continuare împreună. El este managerul meu, suntem doi oameni maturi care au știut să separe partea sentimentală de partea profesională”, spunea Lidia Buble.

După o scurtă relație cu o brunetă misterioasă, despre Răzvan Simion au circulat zvonurile că ar fi cu Ramona Olaru, colega de platou. Numai că, recent, a ieșit la iveală identitatea partenerei de viață. Este vorba de Daliana Răducan, arhitect de design interior.

Conform surselor Daliana Răducan a făcut parte din echipa ”Visuri la Cheie”, de la Pro TV. Știrea se pare că a luat-o pe Lidia prin surprindere, și apropiații spun că nu prea i-a picat bine. Într-un interviu ce va fi publicat astăzi, 10 martie, acordat lui Marius Manole într-un show online, Lidia Buble, spun sursele, ar fi recunoscut că Răzvan Simion este dragostea vieții ei.

”Sunt de părere că marea dragoste există o dată în viață. Eu cred că Răzvan a fost marea mea dragoste. N-a fost ușor, dar între noi s-a consumat.”, ar fi declarat Lidia Buble.

Lidia într-o nouă relație?

Deși, pare-se că încă suferă după Răzvan Simion, recent vedeta a fost surprinsă de paparazzi în oraș alături de fostul cumnat al Biancăi Drăgușanu. Cei doi, Lidia și Cobra Tate ar fi fost văzuți într-unul din restaurantele bucureștene de fițe, stând la aceeași masă și simțindu-se chiar foarte bine. Nu se știe sigur dacă Cobra Tate este noul ei partnere, dar momentul în care au fost văzuți pare-se că nu le-a displăcut niciunuia dintre ei.

Pe plan profesional Lidia Buble, deși în pandemie, o duce bine, chiar foarte bine. Cea mai recentă piesă lansată de Lidia, ”Intens”, este un real succes. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI