EXCLUSIV Ce a făcut Jador pentru muzică: ‘Sunt toți banii mei, am spălat vase în Germania’

EXCLUSIV Ce a făcut Jador pentru muzică: ‘Sunt toți banii mei, am spălat vase în Germania’
Ce a făcut Jador pentru muzică?

Ovidiu DeSanto, producătorul şi „naşul muzical” lui Jador, e convins că solistul va avea o revenire spectaculoasă, la „Survivor” (Kanal D), după accidentul suferit la picior, în urmă cu două săptămâni. Ovidiu susține că se simte lipsa lui Jador, în actualele episoade ale emisiunii-concurs, dar că se aşteaptă să-l revadă din nou în arenă, gata să se bată ca un leu, pentru trofeu.

Ce a făcut Jador pentru muzică? Mărturiile artistului despre evoluția sa

”Nimeni nu-l ştie mai bine ca mine, pe Jador. Desigur, cu excepţia părinţilor săi! Era un puşti când am avut prima noastră întâlnire. Un puşti, dar foarte bine educat şi care-şi cunoştea lungul nasului. Îmi amintesc de parcă s-ar fi întâmplat ieri. Unchiul său, Iulian, a venit şi a insistat să vorbesc puţin cu el. Ba că eu am ochi, ba că am nas şi că miros de la o poştă un viitor talent.

Ce mai! M-a convins! Eram la o petrecere când l-am văzut prima dată. Mister Jo, că aşa îşi spunea pe-atunci, m-a luat cu domnul Ovidiu. Că , că . Pe scurt avea nevoie de o melodie bună, care să-l lanseze. I-am spus preţul şi nici n-a crâcnit. Nu a fost mult, dar nici puţin. Însă mie mi-a plăcut că nu a încercat să negocieze, chipurile. Mi-a spus doar atât: ”.

„Special pentru el mi-am cumpărat un palmier pentru noul studio”

  • Ovidiu DeSanto, producătorul lui Jador: „Special pentru el mi-am cumpărat un palmier pentru noul studio în care vom înregistra când se întoarce acasă. Poate facem împreună şi imnul Survivor, cine ştie!”

Aşa se face că, după ce i-a schimbat numele de scenă, din Mister Jo în Jador, după numele celebrului parfum, şi pe care nu l-a primit chiar cu braţele deschise, Ovidiu DeSanto şi-a dat seama că are în faţă nu doar o persoană cu voce, ci şi un bărbat cu caracter: ”Venea şi repeta până îi ieşea lui bine. Puţini fac asta. E un băiat muncitor, de aceea cred că are în continuare prima şansă în tot ceea ce face. Pune mult suflet, iar asta se vede. Şi mai e ceva, ştie că deja lumea îl ştie şi-l place. Iar asta îi face bine şi lui, şi lumii, şi emisiunii!”, mai spune Ovidiu DeSanto.

  • Ovidiu DeSanto primește mesaje din partea fanilor lui Jador: ”Unul dintre ei, de fapt una, mi-a scris ceva de genul: ”Ascult piese cu Jador/singurică în dormitor””.

Ovidiu DeSanto are o dublă-surpriză pentru Jador, la revenirea lui, din Republica Dominicană: ”O primă surpriză va fi o piesă muzicală, fiindcă, nu-i aşa, Jador va reveni la marea sa pasiune, muzica. Dar mai e ceva. Mi-am cumpărat, special, pentru studioul meu în care înregistrăm, un palmier. Totul ca Jador să-şi amintească de vremurile din Republica Dominicană. Cine ştie, poate facem o melodie care va deveni imnul Survivor!”.

Ovidiu DeSanto încă mai primeşte tot felul de mesaje speciale din partea unor fani-speciali ai lui Jador: „Unul dintre ei, de fapt una, mi-a scris ceva de genul . Nici nu mă miră asemenea gen de mesaje, fiindcă Jador este şi va mai fi multă vreme cel mai bun mesager al declaraţiilor de dragoste”. Cei doi, Ovidiu DeSanto şi Jador, nu s-au mai văzut din 31 decembrie 2020. Atunci, Jador şi-a luat rămas bun de la producătorul său, anunţându-l că pleacă să cucerească Republica Dominicană: „Nu a fost nevoie de cuvinte multe între noi. I-am spus doar atât: . Iar replica lui a fost ceva de genul:. Acum aştept cuminte să revină acasă, sper, cu marele trofeu!”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI