EXCLUSIV Câți bani ia Anna Lesko pentru participarea la Ferma! Are unul dintre cele mai mari onorarii de la emisiunea PRO TV-ului

EXCLUSIV Câți bani ia Anna Lesko pentru participarea la Ferma! Are unul dintre cele mai mari onorarii de la emisiunea PRO TV-ului
Anna Lesko, onorariu impresionant pentru prezența la emisiunea Ferma

După o perioadă de patru luni în care a nu a avut niciun concert, frumoasa basarabeancă revine pe micile ecrane, în calitate de concurentă a mega show-ului de la Pro TV, unde încasează o sumă frumușică de bani!

După o pauză de 4 luni, Anna Lesko revine pe micile ecrane

Au trecut aproape 20 de ani de când Anna Lesko s-a lansat în muzica din România. Artista a reusit să se furișeze repede în fruntea clasamentelor muzicale, iar frumusețea, dar și relația cu Irinel Columbeanu, au propulsat-o pe prima pagină a ziarelor din România. Încetul cu încetul, frumoasa basarabeancă a reușit să își facă un nume în showbizz-ul autohton, reușind să se reinventeze mereu și să rămână în topul preferințelor fanilor.

Spre deosebire de marea majoritate a artiștilor, care au intrat într-un con de umbra după declanașrea pandemiei de coronavirus în România, Anna a reușit să atragă atenția prin prisma pozelor extrem de sexy de pe conturile de socializare, dar și a interacționării cu fanii săi. Acum, după o perioadă de patru luni în care a fost nevoită să își anuleze toate concertele, cântăreața revine în prim plan. Nu, nu revine încă pe scenă, ci este una dintre vedetele care participă, în calitate de concurent, la emisiunea Ferma, de la Pro TV.

Anna Lesko, sumă impresionantă primită de producătorii emisiunii Ferma
Anna Lesko, sumă impresionantă primită de producătorii emisiunii Ferma

Va încasa 3000 euro la 3 zile!

Astfel, alături de George Burcea, Alina Pușcău sau Cezar Ouatu, Anna Lesko se află deja într-o locație secretă, în izolare, fără telefon ori alte mijloace de comunicare, acolo unde va rămâne până la jumătatea lunii viitoare. O vedetă de nivelul Annei aduce va ține o mulțime de telespectatori în fața micilor ecrane, însă, notorietatea pe care o are artista nu poate fi plătită altfel decât regește.

Astfel, potrivit surselor, cântăreața, care este și pictoriță, ar urma să încaseze suma de 3000 euro pe ediție. O ediție se filmează în trei zile de emisie. Astfel, cu cât va rămâne mai mult în competiție, cu atât va câștiga mai mulți bani. Dacă va reuși să reziste până la final și să câștige marele premiu, ea va încasa 30.000 euro.