Anna Lesko, o mamă impunătoare. Ce reguli stricte trebuie să urmeze fiul ei

Anna Lesko, o mamă impunătoare. Ce reguli stricte trebuie să urmeze fiul ei
Anna Lesko, o mamă impunătoare. Ce reguli stricte trebuie să urmeze fiul ei

Anna Lesko va participa la emisiunea Ferma de la PRO TV. Vedeta a povestit că îi va fi foarte greu fără Adam, fiul ei și a povestit ce va face în emisiune. Pe de ală parte, cântăreața, chiar dacă că se topește după fiuel ei, spune este o mamă impunătoare și nu-l ferește pe cel mic de greu, pentru că asta îi va folosi în viață.

Anna Lesko, o mamă care se impune. Ce reguli stricte trebuie să urmeze fiul ei, Adam

Anna Lesko va participa la emisiunea Ferma orășeni versus săteni de la PRO TV. , scrie viva.ro. Cântăreața va face parte din echipa Sătenilor. Astfel, cântăreața a povestit că cel mai greu îi va fi să se despartă de fiul său Adam. ”Evident, nu cred că are sens să stau pe gânduri. Răspunsul e clar: Adam, Adam, Adam! O să încerc să nu arat asta celor din jur, dar mi-e foarte greu să stau departe de el”, a declarat Anna Lesko.

Anna Lesko a mai spus că nu va merge la emisiunea Ferma pentru  a se certa, că ea se poate înțelege de minune cu toată lumea. ”Pot colabora foarte bine cu oricine, nu voi merge acolo pentru a mă certa. Dacă simt că nu mă voi înţelege cu cineva, pur şi simplu mă voi îndepărta. Eu cer mult de la oamenii pe care-i iubesc şi noi ştim rigorile dintre noi, însă acum mă voi întâlni cu mulţi oameni necunoscuţi, aşa că voi fi rezervată, din multe puncte de vedere” a declarat Anna Lesko.

Anna Lesko și fiul său, Adam
Anna Lesko și fiul său, Adam

Ana Lesko, o mamă disciplinată, organizată, care știe să se impună

Chiar dacă își iubește fiul mai mult ca orice pe lume, Anna Lesko spune despre ea că este o mamă care se impune. ”M-aş descrie mai degrabă organizată, disciplinată, o mamă care cere, impune. Nu sunt relaxată. Mă preocupă constant să-l învăţ lucruri de mic pe Adam, mereu îl proiectez în viitor, bărbatul care vreau să fie, iar asta se realizează şi prin repetitivitate. În fiecare zi îi repet lucruri ca să-i intre în cap. Dar chiar îmi doresc ca din Adam să iasă un om educat şi bun, pe care să ţi-l doreşti în preajmă.

Îl vedeam chiar zilele astea că se luase cu desenele animate, dar şi-a amintit că lăsase ambalajele de la bomboane şi s-a dus să le ia şi să le arunce. Copilul deja ştie asta. Îl luase valul, am înţeles, dar eu nu mă duc să i le arunc în locul lui, zicându-i: „Lasă, că tu eşti mititel“. Păi cine crezi că strânge după tine, Adam? „Bine, mami, scuză-mă“. Aşa sunt eu.

Anna Lesko îl pune la treabă pe Adam

E un proces de învăţare şi educare extrem de important la vârsta asta, mai încolo e prea târziu. Trebuie să îl pui la treabă. Eu nu voi fi acea mamă care îl va ţine pe copil departe de treabă. Nici vorbă. Pentru că mai încolo îi va fi extrem de uşor lui să se descurce în lume. Nu să fie un puturos căruia mama îi face totul. Eu am întâlnit bărbaţi în viaţa mea care nu au fost deloc educaţi în direcţia asta. Şi asta m-a scos din minţi”, a mai spus Anna Lesko.