El o ajută pe Carmen de la Sălciua să aibă succes. Cine e bărbatul care stă în spatele carierei sale

El o ajută pe Carmen de la Sălciua să aibă succes. Cine e bărbatul care stă în spatele carierei sale
El o ajuta pe Carmen de la Salciua in cariera

Artista Carmen de Sălciua are succes în rândul fanilor, astfel că melodiile sale au ajuns în Trending pe Youtube. Cu toate acestea, puțini sunt cei care știu cine anume a propulsat-o pe aceasta în topuri.

El o ajută pe Carmen de la Sălciua să aibă succes

La doar puțin timp după ce a pășit în industria muzicală, piesele lui Carmen de la Sălciua au ajuns în topurile muzicale. Dar acest lucru i se datoarează, se pare, unui bărbat celebru, care a ajutat-o să cunoască succesul.

Iar acest bărbat este Florin Necșoiu, cunoscut în lumea manelelor drept ”Nek”, care a ajuns să facă avere de pe urma artiștilor precum Florin Salam, Vlăduța Lupău sau Carmen de la Sălciua.

”În cariera mea, Dumnezeu un om și omul ăsta a fost Nek. Mă duc la studio ca și cum aș merge acasă. Îi voi purta un respect toată viața pentru tot ce a făcut, pentru omul care nu vrea să apară niciodată dar care are un aport mare în tot ce însemn eu ca artist”, a spus Carmen de la Sălciua pe pagina sa de Instagram.

Cine este Florin Necșoiu alias Nek

Florin Necșoiu alias Nek, este un cântăreț și compozitor de muzică etno și de petrecere, îndeosebi manele. Acesta a compus peste 2000 de piese pentru toți marii artiști ai genului din România, dar și din Bulgaria. Printre acești artiști se numără Florin Salam, Nicolae Guță, Carmen de la Sălciua și Vlăduța Lupău. Florin Necșoiu este proprietarul casei de discuri Nek Music, cea mai mare și cea mai populară casă de discuri specializată exclusiv pe manele.

De menționat este că Nek a primit în anul 2010 discul de aur pentru vânzările albumului „Un nou început”. În acest album figurează hituri precum „Bem și 7 zile”, „Câte una, câte două” sau „Cum să trăiesc eu fără tine”. Pasiunea lui pentru muzică i-a insuflat-o tatăl lui, care a urmat acelaşi liceu, studiind naiul şi fluierul.

Carmen de la Sărciua este extrem de deschisă cu fanii săi, împărtășindu-le multe din experiența sa de viață. Amintim că aceasta a fost căsătorită cu Culiță Sterp de la Survivor România. Astfel, și de data aceasta, artista a răspuns unei întrebări mai delicate a unui internaut.

„De ce mereu se întoarce la mine și îmi spune că va rămâne de tot, chiar dacă este într-o relație?” a fost întrebarea unui internaut.

„Și dacă s-ar întoarce de tot…ar pleca din nou… pentru o altă ea! Pune în calcul și felul (modul sau situația) în care l-ai cunoscut! Asta spune multe despre stabilitatea lui ca om”, a răspuns Carmen de la Sălciua.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI