EXCLUSIV Când se difuzează, de fapt, sezonul 4 Asia Express. Antena 1 a luat decizia

EXCLUSIV Când se difuzează, de fapt, sezonul 4 Asia Express. Antena 1 a luat decizia
EXCLUSIV Când se difuzează, de fapt, sezonul 4 Asia Express. Antena 1 a luat decizia

Una dintre cele mai iubite emisiuni din România, Asia Express, nu se va maidifuza anul acesta, iar noi am aflat motivele pentru care conducerea Antenei 1 luat această decizie.

Asia Express, emisiune cu audiențe record!

Asia Express este varianta românească a reality show-ului Peking Express, bazată pe emisiunea belgiană cu același nume, care a fost creată în 2004. Pe plan național, show-ul a debutat în 2018 la Antena 1, a fost filmat în Vietnam, Laos, Cambogia și Thailanda, iat câștigătorii au fost Raluka și Ana Baniciu. Ultima ediție a concursului, cea de-a treia, a fost filmată în Filipine și Taiwan și a înregistrat audiențe record.

Timp de două luni, telespectatorii au stat cu sufletul la gură în fiecare zi de duminică, luni și marți, așteptând să vadă cine ajunge până în marea finală. Câștigătorii au fost Sorin Bontea și Răzvan Fodor, după o întrecere pe cinste cu Speak și iubita lui, Ștefania. Costurile pentru un singur sezon Asia Express depășește suma de 1 milion de euro, bani în care sunt incluse și onorariile vedetelor care intră în competiție.

Nu au putut face pregătirile pentru sezonul 4 din cauza pandemiei!

În luna februarie a acestui an, o echipă a Antenei 1, în frunte cu marea producătoare de televiziune Mona Segall, urmau să plece în diferite locuri ale lumii, pentru a insepcta, a cunoaște cultura locului, a stabili probleme, cazările și toate celelalte detalii pentru ca cea de-a patra ediție, care ar fi urmat să se filmeze de la începutul lunii septembrie. Pandemia de coronavirus a dat, însă, toate planurile peste cap.

Astfel, echipa de producție nu a putut călători peste hotare, iar cel mai probabil, Sezonul 4 va fi difuzat de abia la sfârșitul anului viitor: “Suntem în luna iunie și nu s-a făcut nimic până acum, pentru că nu s-a putut călători. Și nici în viitorul apropiat nu va fi posibil acest lucru. Oricât ne-am dori noi să pregătim un nou sezon, ne este aproape imposibil, mai ales că fiecare probă pe care voi o vedeți la TV este îndelung gândită înainte. Nimic nu este lăsat la voia întâmplării, de aceea și produsul final este unul de calitate, iar telespectatorii îl apreciază”, ne-au declarat sursele.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI