Din ce face bani Ștefania după Asia Express. Costă 369 de lei

Din ce face bani Ștefania după Asia Express. Costă 369 de lei
Din ce face bani Ștefania după Asia Express. Costă 369 de lei

Cristina Ștefania, în vârstă de 22 de ani, senzuala solistă și dansatoare, sau Libelula, așa cum o alintă apropiații, se pare că a dat lovitura în afaceri, după participarea cu succes la emisiunea ”Asia Express”, de la Antena 1, unde a luptat cot la cot cu iubitul ei, artistul Speak, în vârstă de 32 de ani.

Din ce face bani Ștefania după Asia Express

Mai mult decât atât, aceasta este și fotomodel pentru promovarea pe Interner a sandalelor de vară cu talpă înaltă, scoase la vânzare la prețul de 369 de lei.

”Sunt atât de fericită să vă arăt unul dintre proiectele la care am lucrat în ultimul timp, prima mea colecție de încălțări, desenată de mine. Am ales fiecare detaliu, fiecare culoare, fiecare model, sunt atât de mândră de ce a ieșit! Sper din suflet să vă placă, vara asta”,  a menționat Ștefania.

Cine este Ștefania, iubita lui Speak

Cristina Ștefania s-a născut în Galați, acolo unde a studiat la Liceul de Arte «Dimitrie Cuclin» și locul unde s-a format profesional. Este unicul copil al unui cuplu open-minded, cu care artista a putut vorbi mereu deschis despre orice subiect.  ”Sunt singură la părinți, deoarece eram foarte posesivă cu părinții mei. Dorința de a fi singură la părinți îmi aparține, iar ei au respectat asta”, declara ea, în urmă cu ceva timp.

Tot Ștefania afirma în urmă cu ceva timp faptul că a avut o copilărie foarte frumoasă, dar și că a fost un copil cuminte care nu a creat probleme.

Acum, Ștefania se bucură de succes atât în muzică, cât și în mediul online, fiind apreciată pe rețelele de socializare. Reamintim că, atât ea, cât și iubitul ei s-au pregătit intens pentru experiența Asia Express, deși pentru Speak a fost mai greu să se hotărască. Ștefania a fost însă cea care și-a dorit inițial să concureze în reality-show-ul de la Antena 1.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI