EXCLUSIV Mama lui Bogdan Gigină, îngenuncheată de durere. Ce decizie a luat fosta noră, după ce s-a recăsătorit

Mama lui Bogdan Gigină, îngenuncheată de durere. Ce decizie a luat fosta noră, după ce s-a recăsătorit

20 octombrie 2015, agentul Bogdan Gigină a fost motociclistul desemnat să deschidă coloana oficială a lui Gabriel Oprea, ministru de Interne la acea vreme. Ploaia mărută și vizibilitatea redusă i-au adus moartea. În urma sa, doar mama îl mai plânge. Fosta soție s-a recăsătorit, nu mai ține legătura cu membri familiei polițistului, însă ia decizii care îi afectează.

Mama lui Bogdan Gigină, îngenuncheată de durere. Ce decizie a luat fosta noră, după ce s-a recăsătorit?

În seara de 20 octombrie 2015, agentul Gigină a fost motociclistul desemnat să deschidă coloana oficială lui Gabriel Oprea, pe atunci vicepremier și ministru de Interne. Pe o ploaie măruntă, vizibilitate redusă și cu o viteză de 84 km/h, în zona Bulevardului Știrbei Vodă, agentul a pierdut controlul motorului și a căzut într-o groapă care fusese săpată pentru remedierea unei avarii la rețeaua de distribuție a gazelor. Gigină a suferit o hemoragie cranio-cerebrală, consecință a unui traumatism cranio-cerebral și facial cu fractură craniană, leziuni care i-au cauzat decesul.

EXCLUSIV Mama lui Bogdan Gigină, îngenuncheată de durere. Ce decizie a luat fosta noră,  după ce s-a recăsătorit
Bogdan Gigină și Raluca

În noaptea producerii tragediei, reprezentanții Poliției Capitalei comunicau că agentul era la fluidizarea traficului în zona Știrbei, abia a doua zi recunoscând că era angrenat în ”fluidizarea traficului rutier și deplasarea în siguranță a unei coloane oficiale”, constituită pentru ”viceprim-ministrul pentru securitate națională, ministrul afacerilor interne” Gabriel Oprea.

Moștenire substanțială de pe urma defunctului

În luna mai a anului 2018, procurorii au finalizat ancheta după ce instanța supremă le-a dat termen limită – 1 mai. Părinții doresc și acum ca Oprea să răspundă în instanță pentru moartea fiului lor. Lacrimile curg și acum, dar peste Raluca, fosta noră, timpul nu a stat în loc. Femeia s-a recăsătorit la patru ani de la tragedie. La scurt timp, mama agentului a postat un mesaj șocant, semn că nu a fost încântată de gestul fostei sale nurori.

„Doua nunti si o inmormantare? In nici 4 ani? O mostenire substantiala de pe urma defunctului! O persoana extrem de ocupata de propria existenta!. Doar pana se va termina punguta apoi….Nivelul urmator”, a scris mama lui Bogdan Gigină la acea vreme.

Nivelul următor ar fi cel la care s-a ajuns astăzi. Raluca s-a mutat cu actualul soț în apartamentul din Chiajna, județul Ilfov, cumpărat de Gigină, cu asigurare la credit. Astfel, femeia este asigurată pe viață, moștenind imobilul fără să plătească un leu. De asemenea, aceasta a rămas și cu automobilul pe care cei doi îl foloseau. Pentru a fi sigură că nu va mai auzi discuții, a întrerupt orice legătură cu familia fostului partener.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI