Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, umiliți de o vedetă la PRO TV. ”Nu l-am văzut mare mascul! Ce, plătește femeile?”

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, umiliți de o vedetă la PRO TV. ”Nu l-am văzut mare mascul! Ce, plătește femeile?”
Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, umiliți de o vedetî PRO TV

Învăluită în mister și negare, relația dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, trăită în lux, în Maldive, bulversează pe toată lumea. Subiectul a fost comentat astăzi de Cristina Cioran, la ”Vorbește Lumea”.

Relația Biancăi Drăgușanu cu Gabi Bădălău, un mister. Cristina Cioran și-a dat cu părerea

Bianca Drăgușanu pare că a uitat complet de România, căci duce o viață de lux în Dubai, de câteva săptămâni. Așa cum ne-a obișnuit în ultima perioadă, nu ratează niciun moment de a se distra în compania prietenilor…și nu numai. După ce la început de an a luat la rând restaurantele din Emirate, alături de amica sa, Ramona Gabor, acum s-a îndreptat către liniște, cazându-se într-un resort departe de civilizație, în Maldive, unde se poate ajunge doar cu skijetul. Presa vuiește că acolo nu ar fi singură, ci alături de Gabi Bădălău.

De altfel, ochii critici au găsit și dovezi în acest sens. Una dintre cele mai puternice: ceasul purtat de milionar, observat într-una dintre filmările Biancăi, aflat la mâna blondinei la câteva zile distanță. Însă, contactați, protagoniștii au negat idila.

„Bianca este o femeie superbă și deșteaptă pe care orice bărbat și-ar dori-o ca iubită, dar deocamdată nu e nimic între noi. Sunt un bărbat liber și asumat”, a spus Bădălău.

„Am ieșit, este adevărat. Gabi s-a comportat ca un gentleman. Nu e nimic mai mult între noi. Sunt o femeie singură și asumată”, a declarat Drăgușanu.

„Și ce, plătește femeia? Eu spun că nu l-am văzut ca un mare mascul”

Subiectul posibilei relații amoroase a fost atins și de Cristina Cioran în emisiunea ”Vorbește lumea”. „Bădălău nu pare vreun mascul! Am auzit și asta, că are bani! Și ce, plătește femeia? Eu spun că nu l-am văzut ca un mare mascul”, a comentat vedeta. Cove a completat declarând: „A fost un cuceritor”, amintind de perioada în care milionarul umbla din floare-n floare.

„Ea este o divă voluptoasă… Nu i-aș fi văzut împreună… După ce fost cu Bodi… Cred că pentru Bianca sunt niște vacanțe până se plictisește. Bianca e o tipă care vrea să râdă. Așa am cunoscut-o. Sau poate râde de el”, a mai spus Cristina.

„Nu-mi spune, Cove, că Bădălău are vreo calitate de asta deosebită din punct de vedere al uniunii dintre o femeie și un bărbat!”, a concluzionat aceasta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI