EXCLUSIV Andreea Berecleanu va avea un coleg nou la Prima TV. Ce super-vedetă se alătură trustului

EXCLUSIV Andreea Berecleanu va avea un coleg nou la Prima TV. Ce super-vedetă se alătură trustului
Ce coleg nou va avea Andreea Berecleanu la Prima TV

Primăvara vine și cu mișcări de trupe spectaculoase, în lumea televiziunii. Vă era dor de Cristian Brancu, fostul prezentator al emisiunii ”Agenția VIP” (Antena Stars), și de Mădălin Ionescu, care a fost și la cârma show-ului ”Acces direct” (Antena 1)? După ce mai bine de un an s-au ținut departe de televiziune, iată că ei revin cu forțe proaspete, pe micul ecran, la posturi de televiziune rivale fostului lor loc de muncă. Reporterii impact.ro au aflat unde își vor continua Cristi și Mădălin activitatea de prezentatori tv.

Cristian Brancu, fosta gazdă a show-ului ”Agentul VIP”, va realiza, din martie, un show la Prima TV

Mădălin Ionescu și Cristian Brancu au beneficiat de o pauză de la micul ecran, și și-au continuat activitatea, la vreme de pandemie, în mediul online, având emisiuni difuzate pe Internet și filmate de acasă. Cum însă dorul de marile audiențe este imens, iată că ei au decis să revină pe micul ecran. Reporterii impact.ro au aflat, în exclusivitate, unde vor lucra cei doi prezentatori cu nume sonore. Cristian Brancu, fosta gazdă a show-ului ”Agentul VIP”, de la Antena Stars, a bătut recent palma cu cei de la Prima TV.

”Cristian Brancu va realiza un show tv, în care va readuce în prim-plan personalități din toate domeniile. De săptămâna viitoare, el va păși în platoul televiziunii Prima TV. Cu acest transfer de proporții, Cristian Brancu li se alătură altor doi colegi din lumea televiziunii, Andreea Berecleanu, fostă prezentatoare de știri, la Antena 1, și marelui poet Mircea Dinescu, care a demisionat de la TVR și, din luna martie, va prezenta, la Prima TV, o emisiune despre poezie și  despre rețete culinare”, ne-au spus surse din Prima TV.

”Mădălin Ionescu a fost văzut de mai multe ori pe culoarele televiziunii Metropola, unde a fost invitat la discuții, de conducerea postului”

Dar și Mădălin Ionescu, fost prezentator al emisiunii ”Acces direct” (Antena 1) și ”WowBiz” (Kanal D), are mari șanse să revină pe micul ecran, mai exact la Metropola TV, televiziunea lui Florentin Pandele, soțul Gabrielei Firea. Metropola TV a primit anul trecut decizia de autorizare. ”Mădălin a fost văzut de mai multe ori pe culoarele televiziunii Metropola, unde a fost invitat la discuții, de conducerea postului. Urmează ca Mădălin să cadă la înțelegere asupra contractului care îl poate readuce în atenția publicului”, ne-au spus apropiații lui Mădălin, cărora el li s-a confesat recent. Mădălin și-a dat demisia de la Kanal D, unde lucrase ultima oară, pentru a se ocupa de familie, dar și pentru a avea grijă de sănătatea lui, care se degradase, în urma stresului:

”Indiferent cine va veni, lucrurile vor merge pe un făgaş normal. Televiziunea va deveni, în viitor, un radio. Ne putem întâlni în alte proiecte. Trebuie să cauţi pasiunea, să nu fii preocupat doar de bani. O să-mi fie dor de toată lumea de la WOWbiz, de voi toţi. Dar am avut parte de momente în care am avut oameni care mi-au fost alături mereu, sunt oameni care au rămas fără serviciu şi le-am întins o mână. Nu plec în vacanţă, dar fac asta pentru copiii mei, Filip, Ştefania şi Petra. Începe un drum nou pentru toţi”, a spus Mădălin Ionescu, la ultima ediție a emisiunii, pe care a prezentat-o la Kanal D.

Apoi, Mădălin li s-a confesat fanilor, pe conturile sociale:

”Eu când am plecat de la Kanal D aveam mușchiul inimii demineralizat și colon spastic. Am muncit 11-12 ore pe zi, ani de zile, și nu e simplu deloc, pentru că în fiecare zi o iei de la capăt. În televiziune, presiunea este atât de mare, nu e ca în alt domeniu în care stai și poți să anticipezi ce vei face peste opt luni de zile. În televiziune, dacă nu mai merge, poți să zbori peste noapte”.