EXCLUSIV Amanta lui Giovanni Becali i-a transformat viața într-un coșmar după ce i-a îndeplinit cel mai mare vis. Răsturnare de situație!

EXCLUSIV Amanta lui Giovanni Becali i-a transformat viața într-un coșmar după ce i-a îndeplinit cel mai mare vis. Răsturnare de situație!
Are un fiu de 18 ani dintr-o relație extraconjugală

Celebrul impresar refuză să plătească pensia alimentară de 87.000 euro pentru băiatul pe care îl are cu o fostă amantă, cu care se judecă de aproape de un deceniu.

Are un fiu de 18 ani dintr-o relație extraconjugală

La începutul anilor 2000, o tânără extrem de frumoasă, Aida Giurumescu, susținea că este amanta lui Giovanni Becali și că are un copil cu acesta. Inițial, impresarul nu a recunoscut aventura, însă a fost dat în judecată de femeie, care a cerut un test de paternitate. Astfel, instanta a decis că Bernhard, născut în decembrie 2002 la Viena, este fiul omului de afaceri. Aceeași instanță a decis faptul că Becali trebuie să plătească retroactiv o pensie alimentară de 87.000 euro și să își recunoască fiul oficial.

Impresarul nu a vrut nici în ruptul capului să accepte sentința și a încercat prin fel de fel de tertipuri avocățești pentru a amâna punerea în excutare a sentinței. În cele din urmă, amanta l-a executat silit pe Becali în 2015 și, deși au trecut 5 ani de atunci, el tot nu a plătit cei aproape 100.000 euro.

Aida, amanta secretă a afaceristului
Aida, amanta secretă a afaceristului

Târât prin tribunale de fosta amantă de mai bine de un deceniu

De curând, omul de afaceri a contestat executarea silită și și-a dat în judecată fosta amantă, dar și ANAF-ul, pentru a I se ridica poprirea de pe conturi. A și avut câștig de cauză:  “Admite cererea de suspendare a executării silite. Dispune suspendarea executării silite ce se efectuează împotriva contestatorului în dosarul de executare 1062/2013 al BEJA Aequitas până la soluţionarea cererii de conexare ce face obiectul dosarului …….. Cu apel în 5 zile de la comunicare”.

În mod ironic, Giovanni Becali se luptă de zece ani cu o femeie care i-a dăruit tot ceea ce el își dorea mai mult, un băiat. Nu reprezintă un secret pentru nimeni faptul că toți bărbații din familia Becali sunt tați de fete și fiecare și-a dorit enorm să aibă și un print moștenitor. De altfel, impresarul a făcut 3 fete în speranța că a doua, respectiv a treia sarcină, va fi cu noroc, adică băiat. Acum, dorința acestuia s-a împlinit, însă nu cu soția, Stella, așa cum visa, ci cu amanta, Aida.

Despre fiul nelegitim al lui Becali nu se cunosc foarte multe informații. Puștiul împlinește anul acesta, în decembrie, 18 ani, locuiește la Viena cu mama și tatăl său vitreg, și este fotbalist. Nu și-a cunoscut niciodată tatăl adevărat, însă știe de existența acestuia și speră ca într-o bună zi să fie acceptat de acesta.

Giovani Becali are un fiu dintr-o relație extraconjugală
Giovani Becali are un fiu dintr-o relație extraconjugală

Giovanni, la un pas de divorț din cauza amantei

Impresarul este căsătorit de peste trei decenii cu o columbiancă superbă, Stella, cu care are trei fete: Laura, Andreea și Pamela. Imediat după izbucnirea scandalului cu amanta, soția a introdus cererea de divorț, însă în cele din urmă s-a răzgândit. În 2014, Stella a decis, din nou, să se despartă de Giovanni, însă acesta a fost condamnat la închisoare și încarcerat, iar femeia nu și-a putut lăsa soțul la greu, așa că și-a retras, din nou, cererea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI