EXCLUSIV Alin Oprea se însoară cu noua iubită?! Ce a spus artistul, Larisa nu se va bucura să audă

EXCLUSIV Alin Oprea se însoară cu noua iubită?! Ce a spus artistul, Larisa nu se va bucura să audă
Se insoara Alin Oprea cu noua iubita?!

Alin Oprea, interpretul piesei de succes ”Atât de singur”, adoră compania iubitei lui, Medana, alături de care are mari planuri de viitor. Solistul trupei ”Talisman” le-a mărturisit apropiaților că, după încheierea divorțului de Larisa, mama copiilor lui, va îmbrăca din nou costumul de ginerică: ”Medana a fost lângă mine și mi-a încălzit sufletul. Această perioadă, cea mai dificilă din viața mea, a fost și perioada care ne-a apropiat cel mai mult, devenind practic de nedespărțit”, ne-a povestit, Alin Oprea, în exclusivitate pentru Playtech.ro, despre femeia iubită.

Alin Oprea: „Ne dorim o viață și un viitor, trăite în iubire și adevăr, respectându-ne și sprijinindu-ne reciproc”

Alin Oprea, solistul trupei ”Talisman”, a închis un capitol important din viața lui, căsnicia cu Larisa, și a deschis un altul, în care alături îi stă frumușica brunetă Medana, de care artistul e îndrăgostit ca un licean. El ne-a povestit, la superlativ, despre femeia iubită:

„Ne dorim o viață și un viitor trăite în iubire și adevăr, respectându-ne și sprijinindu-ne reciproc. Ne dorim timp pentru noi, dar nu spunem ”nu” provocărilor vieții. Întâlnirea mea cu Medana, în 2019, a avut o magie a ei. În momentul în care ne-am văzut, prima dată, am simțit o lumină interioară, o căldură a iubirii și o mângâiere protectoare. A fost ca și cum m-aș fi trezit dintr-o uitare a sufletului și am revenit, în sfârșit, „acasă””, a mai menționat Alin, în exclusivitate pentru Playtech.ro.

”Relația mea cu Medana nu a venit ca un „pansament” peste deziluzia trăită în căsnicia mea, ci ca o regăsire a două suflete care se căutau dintotdeauna”

Alin Oprea a mai adăugat:

”Relația mea cu Medana nu a venit ca un „pansament”, peste deziluzia trăită în căsnicia mea, ci ca o regăsire a două suflete care se căutau dintotdeauna și care în sfârșit și-au găsit perechea. Ea este omul care, aparent dintr-un străin, mi-a devenit atât iubita visată mereu, dar și cel mai bun prieten, mentor și ajutor. Ea m-a învățat ce înseamnă iubirea necondiționată, încrederea, pasiunea, tandrețea și iertarea. Când oamenii pentru care mi-am dedicat toată viața, pentru care am muncit zi și noapte și pentru care niciun sacrificiu personal nu a fost prea mare, m-au trădat și m-au dezamăgit, Medana a fost lângă mine și mi-a încălzit sufletul. Această perioadă, cea mai dificilă din viața mea, a fost și perioada care ne-a apropiat cel mai mult, devenind practic de nedespărțit”, ne-a mai spun Alin Oprea.

Alin Oprea se luptă în instanță cu actuala soție, Larisa, pe averea de un milion de euro

După ce Alin a părăsit căminul conjugal, Larisa a decis să lupte pentru averea strânsă, de-a lungul căsniciei, cu soțul ei. Ei au o listă lungă de bunuri, printre ele numărându-se: cinci case, conturi de sute de mii de euro, câteva terenuri, avere estimată la aproximativ un milion de euro. Ultima investiție a artistului ar fi un apartament cochet la Londra, acolo unde cei doi copii ai săi studiază muzica. În urmă cu trei ani, Larisa l-a convins pe Alin să treacă toate bunurile pe numele copiilor, inclusiv vila în care locuiau toți, iar conturile bancare erau comune. Acum, Alin și iubita lui locuiesc cu chirie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI