EXCLUSIV. Ale cui sunt, de fapt, mașinile cu care se plimbă Zed. Deși se afișează cu zeci de bolizi, majoritatea sunt ale unui om de afaceri

EXCLUSIV. Ale cui sunt, de fapt, mașinile cu care se plimbă Zed. Deși se afișează cu zeci de bolizi, majoritatea sunt ale unui om de afaceri
EXCLUSIV. Ale cui sunt, de fapt, mașinile cu care se plimbă Zed. Deși se afișează cu zeci de bolizi, majoritatea sunt ale unui om de afaceri. Sursa foto: zedzahariasilviu.wixsite.com

S-a aflat ai cui sunt, de fapt, bolizii de sute de mii de euro cu care se afișază Silviu Zaharia, alias Zed, cel mai proaspăt milionar din showbizzul autohton. O parte din mașinile foarte scumpe cu care se laudă Zed pe rețelele de socializare sunt ale patronului Plus Car Autotrade.

EXCLUSIV. Ai cui sunt, de fapt, bolizii cu care se plimbă Zed. Multe dintre mașini sunt ale unui om de afaceri

Zed, cel mai proaspăt apărut milionar din showbizul românesc, se afișază cu bolizi de sute de mii de euro. Acum s-a aflat, de fapt, ai cui sunt acești bolizi foarte scumpi. Parte dintre mașinile cu care Silviu Zaharia se dă mare sunt chiar ale patronului Plus Car Automobile.

Silviu Zaharia, botezat Zed de către prieteni, are 31 de ani, este milionar și s-a iubit cu mai multe vedete din showbizul autohton. Zed este de origine din Piatra Neamț și are conturi destul de groase în euro. Silviu Zaharia este supranumit “Regele Roților” după ce a reușit să ridice un imperiu impresionant din vânzarea de jante auto.

Patronul Plus Car Automobile și Silviu Zaharia
Patronul Plus Car Automobile și Silviu Zaharia

Cu cine s-a mai iubit Zed

Tânărul om de afaceri provine dintr-o familie înstărită și atrage fetele ca un magnet. Astfel, Silviu Zaharia s-a iubit cu Denisa Nechifor, Roxana Bărău, dar și cu Larisa Tănăsoiu, fostă asistentă TV la Antena 1. Acum, bogătașul are o relație cu o blondă foarte frumoasă.

Totul a început (…) când tatăl meu Dumitru Zaharia, mi-a spus despre (Runele Scandinave ale Vikingilor). Fehu amulet este o rună ce aparține seriei futhark, ce simbolizează prosperitatea materială și spirituală. Folosind această amuletă, ar trebui să scapi de toate problemele pe care le ai, indiferent că sunt probleme legate de bani sau de dragoste. (…).

Multe dintre amuletele aducătoare de bani sunt false

Cu siguranță există persoane ce aleg să folosească tot felul de talismane despre care se spune că ar aduce noroc. Însă, unele sunt doar niște falsuri care nu au niciun efect asupra persoanei care-l poartă. De aceea, trebuie să fim foarte atenți și să ne informăm bine atunci când alegem să folosim un astfel de produs aducător de noroc”, a povestit Silviu Zaharia.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI