Răzvan Simion, anunț șoc după despărțirea de Lidia Buble! “Două de 20”

Răzvan Simion, anunț șoc după despărțirea de Lidia Buble!

„Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat”, a anunțat Răzvan Simion, în urmă cu câteva zile. De atunci, Lidia Buble nu a mai postat atât de des pe rețelele de socializare, iar prezentatorul TV a ținut piept unor replici acide, venite din partea colegului său de platoul, Dani Oțil.

Răzvan Simion, anunț după despărțirea de Lidia Buble

Doi foști iubiți, actuali foarte buni prieteni, din spusele matinalului, Răzvan Simion și Lidia Buble formează în continuare o echipă și construiesc un proiect muzical. Din spusele apropiaților, în casa lor existau de multe săptămâni reproșuri, iar presa scria de mai bine de două luni că schimbări există.

Din declarațiile cântăreței, anterioare despărțirii, situația e bulversantă. În luna aprilie, solista părea mai îndrăgostită ca niciodată de partenerul său, așa că sunt luate în calcul două variate: a mimat fericirea, nefiind momentul potrivit să anunțe finalul relației, ori a fost și ea luată prin surprindere.

Cum a mințit Lidia Buble pe toată lumea, înainte de despărțire. Ce spunea despre Răzvan Simion
Cuplul a creștinat o fetiță 

„Suntem izolați împreună, bineînțeles! (râde) Noi avem activități diverse, de la gătit împreună, vizionat serialele preferate, până la relaxat pe terasa casei noastre. Și, nu în ultimul rând, ne petrecem mai mult timp acum, alintându-ne și răsfățându-ne. Poate, cine știe, când ieșim din izolare, ieșim 3!

Spre uimirea unora (sau nu ), ne înțelegem mai bine ca oricând, și, da, izolarea ne-a apropiat și mai mult. Așa că, de unde atâta ceartă, când noi fructificăm timpul în iubire din belșug?!”, spunea Lidia pentru Click, pe 13 aprilie.

”Schimb criza de 40 pe două mai mici de 20”

După ce Răzvan Simion a anunțat că drumurile lor se despart, de la Lidia nu a mai venit nicio declarație. În schimb, cum prezentatorul a fost nevoită să iasă în continuare în lumina reflectoarelor, s-a lovit de câteva replici acide, referitoare la perioada dificilă pe care o traversează, venite chiar de la colegul Dani Oțil.

Răzvan Simion: „Schimb criză de 40 pe două mai mici de 20”

Dani Oțil: „Ești în criză de când te știu”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI