Eveniment important în familia Ancăi Serea și a lui Adi Sînă. Cine sunt nașii de botez a micuței Leah Maria

Eveniment important în familia Ancăi Serea și a lui Adi Sînă. Cine sunt nașii de botez a micuței Leah Maria
Anca Serea și Adi Sînă își botează fetița pe 16 noiembrie

Anca Serea și Adi Sînă vor avea un eveniment important în familie la jumătatea lunii noiembrie. Cei doi o vor boteza pe micuța Leah Maria. Nașii de botez vor fi aceiași care i-au cununat și pe cei doi și care l-au botezat și pe Moise Petru.

Anca Serea și Adi Sînă își botează fetița pe 16 noiembrie

Anca Serea a devenit mamă pentru a șasea oară pe 14 august 2019. Vedeta a născut prin cezariană o fetiță perfect sănătoasă, iar botezul urmează să aibă loc la jumătatea lunii noiembrie. Anca și Adi Sînă sunt extrem de fericiți.

Nașii de botez ai micuței Leah Maria vor fi Silvana și Petru Berciu, cei care i-au cununat pe Anca Serea și Adi Sînă și care l-au botezat și pe Moise Petru. Anca a oferit mai multe detalii despre evenimentul care a fost programat pentru data de 16 noiembrie.

„Pe 16 noiembrie o botezăm pe Leah. Vom face evenimentul la o biserică la Mănăsia și după aceea, la conac. E un loc superb și acolo va fi și petrecerea. Cred că voi cânta și eu. Invitații vor fi până într-o sută. Locul nu e foarte mare și am zis să invităm prietenii apropiați. Anca s-a ocupat de meniu, ne-am dorit sarmale, deci e tradițional. Nașii fetiței sunt cei care ne-au și cununat și care l-au botezat pe Moise Petru, este vorba de Silvana și Petru Berciu”, a declarat Anca Serea pentru Libertatea.

Vedeta a vorbit și despre criticile pe care unii internauți i le-au adus după ce a născut cel de-al șaselea copil.

„Nu e nimic mai frumos decât să ai copii, dorința de a face lucruri bune vine de la ei. Au fost opinii în online, dar nu m-au supărat, ar fi culmea la vârsta și experiența mea. M-au numit cloșcă, iepuroaică, doamna Bamboi. Bunicii și părinții noștri considerau că e normal să procreezi. Eu niciodată nu m-am gândit la partea financiară, conectată de bani. Sunt convinsă că va fi foarte greu”, a povestit Anca Serea în emisiunea lui Cătălin Măruță.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI