După ce a născut de 6 ori, Anca Serea mai vrea un copil. Anunțul făcut în urmă cu puțin timp

După ce a născut de 6 ori, Anca Serea mai vrea un copil. Anunțul făcut în urmă cu puțin timp
După ce a născut de 6 ori, Anca Serea mai vrea un copil

Anca Serea a născut de 6 ori, dar mărturisește că se gândește și la al șaptelea copil. Vedeta a anunțat că ia în calcul varianta adopției, acesta fiind visul ei și al lui Adrian Sînă. Întrebată dacă se gândește și la cea de-a șaptea sarcină, bruneta a spus că este prea devreme să ia o astfel de decizie.

După ce a născut de 6 ori, Anca Serea mai vrea un copil

Anca Serea a născut pe 6 august al șaselea copil și pare extrem de fericită, având în vedere că atât ea cât și soțul ei vor să își mărească și mai mult familia. Vedeta a fost invitată de către Cătălin Măruță la Pro TV, în cadrul emisiunii pe care acesta o moderează la postul de televiziune, unde a vorbit despre familia ei și despre planurile de viitor.

„Visul nostru este să înfiem un copil. Am luat decizia acum mult timp. A fost un semn. Eu sunt ambasador la Salvați Copiii și, mai demult, am mers în vizită la spitalul Sf. Pantelimon, unde era o fetiță abandonată. Eu eram însărcinată cu Moise și mi s-a părut devastator, nedrept. Mi s-a părut că nu pot face ceva pentru ea atunci și mi-am propus ca, în viitor, să înfiem un copil”, a spus Anca Serea la Pro TV.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Vedeta a avut până acum 5 nașteri naturale, însă la ultima au apărut probleme și a fost nevoită să nască prin cezariană. Anca Serea are 6 copii: David, Sara, Noah, Ava, Moise și Leah.

La scurt timp după ce a născut-o pe micuța Leah, Anca Serea a postat pe Instagram o fotografie care a adunat într-un timp foarte scurt mii de aprecieri și o mulțime de comentarii. „Prima lor întâlnire cu surioara mică și atâta iubire cât poate intra într-o poză #Noi #familylove #6kids”, a fost mesajul care a însoțit fotografia postată pe rețeaua de socializare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI