Cum a apărut Anca Serea la un eveniment, după o lună de la cea de-a șasea naștere. Invitații s-au uitat lung la soția lui Adi Sînă

Anca Serea, prima apariție după a șasea naștere! În urmă cu o lună, soția lui Adi Sînă a devenit iarăși mămică. Astfel că, familia lor deja numeroasă s-a întregit și mai mult, spre fericirea ambilor soți.

Cum a apărut Anca Serea la un eveniment

La mijlocul lunii august din acest an, bruneta a trecut prin nașterea cu numărul șase din viața ei. I-a dăruit lui Adrian Sînă al patrulea copil al lor, o fetiță. Micuța va fi botezată cu numele de Leah Maria. Cum orice naștere reprezintă un miracol pentru orice femeie, perioada de revenire poate fi ceva mai grea.

Cum a apărut Anca Serea la un eveniment, după o lună de la cea de-a șasea naștere
Anca Serea a întors toate privirile, la un eveniment monden

Unele mămici au nevoie de luni întregi pentru a se putea repune pe picioare. Nu pare să fie o regulă care se aplică și-n cazul vedetei. Asta deoarece Anca Serea și-a marcat revenirea într-un stil măreț, la un eveniment monden. La mai puțin de o lună de zile de la fericitul moment din viața ei, vedeta are o siluetă de zile mari.

Mai mult, prezenți la aceeași petrecere cu soția lui Adi Sînă, invitații au remarcat-o foarte repede. Bruneta a întors toate privirile de la un eveniment de lansare. Mulți au fost de părere că ea nu arată de parcă ar fi avut de curând burtică de gravidă, potrivit celor de la viva.ro.

Soția lui Adi Sînă, siluetă de invidiat

Pe parcursul fiecărei sarcini, ea a avut grijă mai ales la alimentație. Chit că nu a avut vreodată probleme de greutate, soția cântărețului Adi Sînă este adepta unui stil de viață corespunzător și a mâncatului sănătos. Și, cum viața de nouă mămică în mod cert nu e una ușoară, Anca Serea face vizite regulate la sala de sport, atunci când timpul îi permite.

În urmă cu câteva zile, vedeta și-a făcut simțită prezența la petrecerea de lansare a unui produs de înfrumusețare. A apărut îmbrăcată într-o ținută lejeră, formată dintr-o rochie care îi punea talia în evidență, dar și o pereche de pantofi cu toc scurt.

Se pare că aceasta este și-n toiul pregătirilor pentru creștinarea micuței Leah Maria, care a venit pe lume pe data de 6 august a acestui an. Petrecerea de botez va fi una restrânsă, după cum mărturisea și Anca Serea, și va avea loc în luna octombrie sau noiembrie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI