Eva a început să țipe la Cătălin Măruță. Întrebarea prezentatorului a iritat-o pe micuță VIDEO

Eva a început să țipe la Cătălin Măruță. Întrebarea prezentatorului a iritat-o pe micuță VIDEO
Eva a început să țipe la Cătălin Măruță.

Prezentatorul Cătălin Măruță obișnuiește să publice adesea filmulețe cu cei doi copii ai săi și ai Andrei, Eva și David. Discuțiile dintre ei fac deliciul publicului prin replicile pe care le are fiecare. De data aceasta, prezentatorul a iritat-o pe micuța Eva cu o întrebare, motiv pentru care aceasta a început să țipe la tatăl ei.

Eva a început să țipe la Cătălin Măruță

Cătălin Măruță a filmat de curând un vlog alături de copiii săi, Eva și David, dorind să le testeze cunoștințele acestora. Doar că situația a escaladat rapid, după ce prezentatorul a enervat-o pe fiica sa în vârstă de șase ani. Dorind să afle dacă cea mică cunoaște semnificația proverbului „Cine se trezește de dimineață departe ajunge”, aceasta nu prea a știut la ce se referă proverbul, motiv pentru care a început să ridice tonul la tatăl ei.

Însă deși unii internauți s-au amuzat pe seama videoclipului, alții au fost de părere că Eva este cam răsfățată.

„Ce înseamnă „Cine se trezește de dimineață departe ajunge?”, a întrebat-o Cătălin Măruță pe Eva.

„Mami”, a răspuns fiica lui.

„Da, mami s-a trezit de dimineață, dar ce înseamnă? Cum traduci tu proverbul ăsta?”, a mai întrebat prezentatorul TV.

„Adică mami s-a trezit de dimineață și s-a dus la muncă”, a continuat micuța Eva.

Dar cum Măruță nu s-a lăsat și a continuat cu întrebarea, la scurt timp fiica sa s-a enervat și a ridicat tonul.

„Păi crezi că știu eu ce înseamnă proverbul ăla al tău?!”, a început să țipe Eva, enervată de situație. „Eva mă scoate din pepeni”, a spus rapid și fratele ei, David, după ce a văzut că sora mai mică a început să țipe.

În timp ce unii internauți s-au amuzat de situație, alții au fost de părere că micuța Eva ridică prea ușor tonul când este nemulțumită de ceva.

„Ridică tonul cam repede..”, „Până la o vârstă e simpatică, dar după devine agresivă”, „Măruță, ai încurcat-o cu Eva. Are o mare personalitate”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților.

Cătălin Măruță, în izolare

Cătălin Măruță este acum în izolare, în casa unui prieten. Izolarea va dura cinci zile, după ce a venit în contact cu o persoană confirmată cu coronavirus.

„Deci, emisiunea o fac din cu totul alt loc, nu din platou, nu de acasă, pentru că acasă este Andra cu copiii, iar ei au școală, Andra mâine trebuie să fie la Radio ZU, apoi trebuie să fie în emisiune La Măruță, ea în platou, iar eu sunt în casa unui prieten și vreau să îi mulțumesc mult pe această cale”, a spus azi Măruță într-un InstaStory.

Cătălin Măruță a fost ajutat azi să prezinte emisiunea de către „vecina” sa, Adela Popescu.