Adela Popescu, rugăminte extremă pentru Cătălin Măruță. Are legătură cu Radu Vâlcan și apariția lui la PRO TV

Adela Popescu, rugăminte extremă pentru Cătălin Măruță. Are legătură cu Radu Vâlcan și apariția lui la PRO TV
Ce l-a rugat Adela Popescu pe Catalin Maruta

După ce a intrat în izolare vreme de cinci zile, Cătălin Măruță a fost înlocuit în platoul emisiunii La Măruță, de nimeni alta decât „vecina” sa, Adela Popescu. Ea a spus, încă de la începutul emisiunii că a fost nevoită să facă multe sacrificii pentru a-l ajuta pe Cătălin Măruță, având în vedere că este și mamă a trei copii. Însă la finalul emisiunii, Adela Popescu a ținut să spună că motivul pentru care l-a ajutat cu emisiunea pe colegul său de televiziune este cu totul altul decât „colegialitatea„ și că a avut un scop precis, de fapt.

Adela Popescu, rugăminte extremă pentru Cătălin Măruță

Adela Popescu a prezentat azi emisiunea La Măruță, din platou, în timp ce Cătălin Măruță se afla în casa unui prieten, în izolare, după ce a intrat în contact cu o persoană testată pozitiv la testul PCR. Adela Popescu a ținut să îi spună acestuia că gestul ei a însemnat un sacrificiu major, întrucât toate sarcinile casei au rămas pe umerii lui Radu Vâlcan, soțul ei.

„Tu știi câte sacrificii a trebuit să fac, Cătă? Păi nu știa soțul meu de ce azi trebuia să îl ia pe un copil de la grădiniță, pe altul să îl ducă la dentist, iar altuia să îi dea cu biberonul!”, a zis Adela Popescu.

De ce l-a ajutat pe Cătălin Măruță cu emisiunea, de fapt

Adela Popescu a ținut, într-un final, să îi spună lui Cătălin Măruță de ce a venit să îl ajute cu emisiunea de fapt. Ea a dorit să afle ce întrebări i-au fost puse soțului ei la rubrica sosurilor iuți, însă prezentatorul nu s-a arătat înduplecat de rugămințile ei.

„Adela Popescu: Știi de ce am venit eu sa te ajut de fapt cu emisiunea? Pentru că am avut și un interes. Soțul meu a fost invitat la tine în emisiune, acum ceva timp, la sosurile iuți. Vreau să știu ce a scris pe întrebările soțului meu. Lasă că vine Andra în emisiunea mea, la Vorbește lumea, și mă ocup. Mă ocup. Oricând sunt aici, cea mai bună vecină din lume, se știe!

Cătălin Măruță: Niciodată nu am putea spune ce scrie pe ele. Eu am un cip și, după ce se termină proba, apăs un buton și se șterge tot. El a zis „da”, la un moment dat, și m-am uitat pe întrebare. Scria „O iubești pe Adela Popescu?” A zis un DA hotarat la întrebarea daca este Adela Popescu sufletul lui pereche, dragostea vieții lui.

Adela Popescu: Bine, Cătă, mai ai tu nevoie de mine…”, a fost dialogul dintre Cătălin Măruță și Adela Popescu, la final de emisiune.

Adela Popescu a mai spus că mâine soția lui Cătălin Măruță, Andra, va veni în emisiunea ei, Vorbește lumea.